2777
2789

من تا الان خیلی الکی خرج میکردم و هیچ پیشرفتی توی این 8 سال تو زندگیم نداشتم.دوستانی که مدیریت و الویت بندی تو مخارجشون دارن کمک کنن تا منم یادبگیرم😊البته شغل همسرم آزاده 

تو دستم نیست،،ولی حواسم بهش هست شدید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری حواستون هست؟؟

اول از همه بدهیا و بدهکاریارو مجبور میکنم که همسرم بده،،بعد مایحتاج خونه،،چه خوردو خوراک چه وسایل خونه،،بعد هرچی میمونه که هیچی نمیمونه واسه مثلا پس انداز،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تو دستم نیست،،ولی حواسم بهش هست شدید

من امروز سر همین بی مدیریتی شوهرم دعوام شد بزارم پای اون هیچی جم نمیشه ...........تازه اقا میگه چرا برا من تعیین تکلیف میکنی کتک خوردم به نظرم لیاقت اینو نداره پول براش جم کنم پیشرفتی داشته باشی 

از خود تعریف نباشه ذهنم خیلی بازه تو این یک سال کار کرده با فکر من از صفر رسیده 30 تومن 

ولی احساس میکنم لیاقتشو نداره

من امروز سر همین بی مدیریتی شوهرم دعوام شد بزارم پای اون هیچی جم نمیشه ...........تازه اقا میگه چرا ...

آخی عزیزم،،،میفهمم چی میگی،،،ولی من به خودم بچم نگاه میکنم ما که لیاقتمون خیلی بیشتر از ایناست نیست؟

[QUOTE=60669295]واقعا ممنونماگه کارت ازاده پس روزانه دستش میاد خب. بابد اینطوری پول مایه رو بزاری کنار کم نشه ببینی سودش چقدره روزانه یه مقدار برا خرج خونه و مابقی رو پس انداز کنی. 3 قسمت .....که پس اندازت شامل قسط .وام خونگی ....اضافه به پول دست مایه برای پیشرفت ....و جدا کردن پول قبوض میشه 

آخی عزیزم،،،میفهمم چی میگی،،،ولی من به خودم بچم نگاه میکنم ما که لیاقتمون خیلی بیشتر از ایناست نیست؟

یعنی میخوای بگی اخلاق خودم باعث شده کتک بخورم !!!!!باور کن خیلی داغونه هرچ حقوق میگیره یگه  بخورم و به خونواده پدرش کمک کنه فکری 

برای پیشرفت نداره