2789
عنوان

آمبولی ریه

14 بازدید | 0 پست

سلام وقت بخیر من الان 14 سالمه من سال پیش رفتم شکمم درد می کرد رفتم دکتر چند تا این ور اون ور تا اینکه گفتن آپاندیست هست بعد عمل کردیم در آوردیم بعد از یک مدتی شکمم مجدد درد گرفت رفتیم داخلی و قلب و اینا حالا بماند رفتیم یک جا گفتند این درد شکم از عضله است رفتیم پیش طب فیزیکی و توان بخشی گفت اسکولیوز خفیف داری و بریس تجویز کرد دیگه من بریس رو نگرفتم سری بعد رفتیم آدرس اینا بپرسیم که بریس رو از کجا بگیریم مادرم گفت پاشو هم فکر کنم پرانتزی بعد دکتر نگاه کرد گفت آره هم پرانتزی هم کف پاش صاف بعد ما رفتیم پیش ارتوپد گفت بله پرانتزی عمل می کنیم ما پرسیدیم این عمل چطور جواب میده یا نه گفت عمل هدایت صفحه رشد و از یک طرف صفحه رشد رو می بندیم تا از اون طرف رشد کنه و پا صاف شده تقریبا فاصله پام دوتاسه انگشت بود خیلی کم بود ولی گیر دادم خانواده هم مجبور شدن تقریبا شد 100 ملیون تومن بعد رفتیم عمل کردیم 19 اردیبهشت همین امسال بعد که از اتاق عمل در اومدم همون انگار به هوش اومده بودم رو تخت اتاق عمل بودم که نفسم بند نیومد و بدنم شدید می لرزید بعد پرستار ها گذاشتند رو یک تخت دیگه و چند تا پتو کشیدند روم گفتند سردت رفتیم تو