2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

63 بازدید | 6 پست

خواب دیدم باردارم از کسی که قراره باهاش ازدواج کنم ولی تو خواب هنوز مجرد بودم اما از اون شخص باردار بودم ،همه گفتن سقط اش کن و سقط شد بدون قطره ای خون

یهو مادر بزرگ فوت شده امو دیدم که با لبنخند نگام میکنه

تعبیر چیه مطمئنم یه تعبیری داره

نمیدونم منم خواب دیدم نیم ساعت پیش مامورا گرفتنم منم منتشون میکنن ولم کنن سه تا مامور پاچه پاره که هر سه تا زن بودن وای خیلی بد بود.

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوش به حاله شما که خوابدین من که اصلا نخوابیدم چی بگم هر چی خودمو اینور و اونور انداختم خوابم نبرد فک کنم میخوام پریودشم همیشه قبلشم همینطوری میشم بیخوابی میوفته به جونم

خوش به حاله شما که خوابدین من که اصلا نخوابیدم چی بگم هر چی خودمو اینور و اونور انداختم خوابم نبرد ف ...

وای منم مخصوصا دو شب اول پربم نمیدونم هورمونام قاطی میشه یا چی ولی خوابم ک نمیبره هیچ مغزمم فعال میشه ..

وای منم مخصوصا دو شب اول پربم نمیدونم هورمونام قاطی میشه یا چی ولی خوابم ک نمیبره هیچ مغزمم فعال میش ...

وای دقیقاً من هنوزم خوابم نگرفته، من خسته بودم دیشب سه چهار ساعت خوابیدم پیش اومده بعدش خوابم برده و یا دیرتر خوابیدم ساعت سه یا چهار، البته من کلا دیرم میخوابم ولی خب اینطوری نیست که تا ساعت هفت صبح بیدار بمونم نتونم بخوابم دو سه شب بیخوابم خیلی بده متنفرم از اینکه شبو از دست بدم