2789
عنوان

جاری سلیطم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست
نه آدم آرومیه،اصلا حرف نمیزنه.انقد تو زندگی بد آورده افسردگی داره و همش تو خودشه و اصلا صحبت نمیکنه. ...

اون جاریت منو میخپاست چنان میریدم به سر تا پاش که با هیچ آبی شسته نشه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

چه شوخی

جاریم همشون معتادن نی نی سایتن برا همون دقیق نمیتونم بگم چون شناسایی میشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از مذهبی نماها خیلی کشیدم جالبه جوابشونم بدی میزارن به پای مخالفت با خدا

یه جاری مذهبیم دارم خیلی خوبه.اصلا رفتاراش شبیه این نیست.این اصلا مزخرف خالصه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اون جاریت منو میخپاست چنان میریدم به سر تا پاش که با هیچ آبی شسته نشه

واقعا؟خیلی خوبه که اینجور باشی.

تو جای جاریم بودی چه واکنشی نشون میدادی؟

واقعا؟خیلی خوبه که اینجور باشی.تو جای جاریم بودی چه واکنشی نشون میدادی؟

جوابش و میدادم کلا من حاضر جوابم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

جوابش و میدادم کلا من حاضر جوابم

خوشبحالت،کاش منم بلد بودم.

همین جاریم تا چیزی بهم میگه قفل میکنم و مثل هویج زل میزنم بهش🙂فقطم به خاطر اینه که از شعور کم طرف مقابلم هنگ میکنم.اون لحظه تو ذهنم میگم خدایا مگه میشه یکی اینهمه بی شعور باشه.خودم ادم با ملاحظه ایم متاسفانه و به همه احترام میزارم باعث شده این بشه وضعم

وای ی فامیل با خواهرم خیلی صمیمیه خواهرم زیاد میاردش خونه یا با هم میریم بیرون هر سری ک میریم بیرون سر چیزای مسخره با مردم دعوا میکنه بهشم میگی نکن میشینه با تو بحث می کنه ی بار سر چیز مسخره منو فحشم داد از اون موقع ازش بدم اومده اگر فامیل نبود می شستمش می ذاشتش کنار نخواستم دعوا راه بیفته

اون سری هم با دوست خواهرم داشت دعوا راه مینداخت خواهرم نذاشت حالم از این جور آدما بهم می خوره حالا ی بار الکی با خواهر من قهر کرد و قالش گذاشت بعد چند ماه خودش اومد آشتی کرد

کلا با فامیل دوست نشید رو هم ندید بهشون بعدا این طوری می کنن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹