2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست
ممنونم از پیام دلگرم کنندت🥲❤️🩹ولی من هنوز موندم بهش بگم یا ن

🫂❤️

این کاملا به خودت بستگی داره، من فکر میکنم حالا که انقدر ناراحتی و استرس داری بهتره مطرح کنی، روزهای سخت فرصت بسیار خوبی برای شناخت اطرافیان هست....

بزار دوستان و عزیزانت ازت حمایت کنن.

هرچند که انشالا کاملا سلامت باشی و هیچ مشکلی نباشه.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ...راستش خیلی حالم خوب نیس ولی حرفت ارومم کرد

ببین قشنگم در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

بعضی جاها فقط باید بسپاری به خدا

من هر جا اوضاع خیلی خیلی برام غیر قابل هضمه

میگم خدایا من راضیم به رضای تو هر چی تو حکم کنی

من فقط میگم سمعا و طاعتا

بسپار بخدا خدا ارحم الراحمینه

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

بگو، یا دوست داره و همراهت میشه یا میفهمی تا کجا میتونستی تو زندگیت روش حساب کنی.ما اول همسرم مشکل پ ...

ما قبل تر از اینا باهم بودیم ، یعنی از دوست داشتنش مطمئنم اما همیشه فکر میکردم اون علاقش بیشتره اما واقعا دوست ندارم اگه بدخیم باشه یا عمری نباشه ، اونو درگیر کنم ، بیشتر از سر دوست داشتنمه ، یا اینکه بخواد از سر ترحم باهام باشه

Clocks show time, and time shows People...!

حتما بهش بگو عزیزم اون قراره شریک زندگیت بشه

منظورم اینه که اگه خدایی نکرده بدخیم باشه و عمری نباشه ، نمیخوام ادامه بدم که اونم درگیر شه یا از سر ترحم همراهیم کنه

ما قبل تر از اینا باهم بودیم ، یعنی از دوست داشتنش مطمئنم اما همیشه فکر میکردم اون علاقش بیشتره اما ...

تو به جای اون تصمیم نگیر، حق نداری مانع از ابراز عشقش باشی...

براش راه بذار، بهش بگو، نمیخوای زندگیش درگیر تو باشه ولی فقط یه بار، چون ادامه بدی و تکرار کنی فکر میکنه بهش اعتماد نداری و اذیت میشه

🫂❤️این کاملا به خودت بستگی داره، من فکر میکنم حالا که انقدر ناراحتی و استرس داری بهتره مطرح کنی، رو ...

حرفت خیلی به دلم نشست... شاید واقعا وقتشه تنها نمونم با این فکر و اروم اروم بگم .. مرسی مهربونم🫠❣️

منظورم اینه که اگه خدایی نکرده بدخیم باشه و عمری نباشه ، نمیخوام ادامه بدم که اونم درگیر شه یا از سر ...

همه چیو بهش بگو اونم حق تصمیم گیری داره تو نباید به جای اون تصمیم بگیری

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

ببین قشنگم در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم بعضی جاها فقط باید بسپاری به خدا من هر جا اوضاع خیلی خیلی ...

ممنون از انرژی مثبتت مهربونم .. ان شاءالله.. 🩷

تو به جای اون تصمیم نگیر، حق نداری مانع از ابراز عشقش باشی...براش راه بذار، بهش بگو، نمیخوای زندگیش ...

ممنون عزیزم ... حرفت رو میفهمم، فقط هنوز یه حالیم ..

بهش کم کم میگم..

ممنون عزیزم ... حرفت رو میفهمم، فقط هنوز یه حالیم ..بهش کم کم میگم..

حالت طبیعی هستش، به خودت سخت نگیر، کمکم به ۸ودت مسلط میشی.

بسپار به خدا، هرچی هم شد تو سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری و بهترین کار رو انجام بدی.