2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست

توکل به خدا، زندگی همینه دیگه

کلی بالا و پایین داره. ما هم تجربه همچین چیزی رو تو نامزدی داشتیم...

چند سالم درگیر شدیم، ولی خداروشکر همه چیز خوب پیش رفت، بخاطر اون مشکلات و مبارزه مشترکی که برای خودمون تعریف کردیم به هم خیلی بیشتر نزدیک شدیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش عزیزم انشالله که خیره

فقط آروم باش

چیزی نیست درست میشه

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

عزیزم زندگی اینجوری صفر و صدی نیست و بالا و پایین زیاد داره...

مطمئن باش هر مشکلی هم باشه اون آدم اگر هم مسیر واقعیت باشه هیچوقت دستت رو ول نمیکنه و کمکت میکنه که سرپا بشی...

از صمیم قلبم امیدوارم نگرانیت رفع بشه و برات بهترین ها پیش بیاد❤️

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
باید برم بیوپسی تا مشخص بشه سلولها طبیعی هستن یا نهدکتر گفت یا خوشخیمه... یا بدخیمولی هیچکدوم رو نمی ...

ایشالله که خوشخیمه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

توکل به خدا، زندگی همینه دیگه کلی بالا و پایین داره. ما هم تجربه همچین چیزی رو تو نامزدی داشتیم...چن ...

اخه اصلا فکرشم نمیکردم وقتی که درگیر انتخاب لباس واسه عقد و .. باشم یه همچین اتفاقاتی بیوفته

و نمیدونم به نامزدم بگم یا ..

Clocks show time, and time shows People...!

🥲🥲

امیدوار باش

خدا گر ز حکمت ببندد دری

ز رحمت گشاید در دیگری

بهترین ها رو برات آرزو میکنم

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

عزیزم زندگی اینجوری صفر و صدی نیست و بالا و پایین زیاد داره...مطمئن باش هر مشکلی هم باشه اون آدم اگر ...

ممنونم از پیام دلگرم کنندت🥲❤️🩹

ولی من هنوز موندم بهش بگم یا ن

Clocks show time, and time shows People...!

اخه اصلا فکرشم نمیکردم وقتی که درگیر انتخاب لباس واسه عقد و .. باشم یه همچین اتفاقاتی بیوفته و نمیدو ...

بگو، یا دوست داره و همراهت میشه یا میفهمی تا کجا میتونستی تو زندگیت روش حساب کنی.

ما اول همسرم مشکل پیدا کرد، اصلا نمیدونستن چیه، هر دکتری یه نظری داد، بعد گفت باید جراحی و درآورد بشه ببینیم چیه، بعد...

کار اون تموم شد، رفتیم برای آخرین معاینه بعد از عمل دومش، که تو بیمارستان گفتم منم برم معاینه چشم، چند وقته سر درد میشم، که معلوم شد منم چشمم مشکل داره...

هیچی دیگه تا ۳ سال اول زندگی هرچی درآوردیم خرج مریضی شد.

ولی خوب بود، خیلی...

تو مریضی خوش بودیم، تو مطب یه دکتر که برای تشخیص رفته بودیم و اینا اینقدر گفتیم و خندیدیم که کسی باورش نمیشد، اومدیم برای چی.

اخه اصلا فکرشم نمیکردم وقتی که درگیر انتخاب لباس واسه عقد و .. باشم یه همچین اتفاقاتی بیوفته و نمیدو ...

حتما بهش بگو عزیزم اون قراره شریک زندگیت بشه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها