2789
عنوان

انتخاب ماشین

1 بازدید | 16 پست

سلام بین این ماشینا کدومش خوبه کسی اگه داره لطفاً مشاوره بده...آقایون هم لطفا جواب بدن ممنون

۲۰۶ ساینا کوییک

🧚💫👑🥀🎈🍭☂️✍ 📚 🏕🚘🏇💃🏊🚵🌳🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کوییک

ساینا و کوییک مثل همن فقط ساینا صندوقش جادارتره

۲۰۶ هم بخوای بخری مطمئنن خرج داره و به درد نمیخوره

بودجه ت چقدر هستش؟ اگه پول زیاد داری ۲۰۶ کم کار بخر که یه عالمه پول تعمیر ندی بعدا

و گرنه کوییک کم کار بخر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

تقریباً ۸۰۰ تا ۹۰۰

صد درصد کوییک یا ساینا کم کار

حالا هر کدوم رو دوس داری چون از نظر موتوری فرقی ندارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کوییک ایرادش چیه

برقش گیر و گرفت داره، تعمیراتش هم سخته، مثلا برای کولر ماشینم مجبور شدم یه صافکاری هم برم اول سپر رو باز کنه بعد برم برق خودرو بعدم دوباره صافکاری که سپر رو ببنده...

بعدم ماشین رو فروختم...

حضرت همسر رو هم دعوا کردم با این ماشین خریدنش...😂😂

برقش گیر و گرفت داره، تعمیراتش هم سخته، مثلا برای کولر ماشینم مجبور شدم یه صافکاری هم برم اول سپر رو ...

😂وای خدااا پس کوییک عمراً بگیرم ممنون

🧚💫👑🥀🎈🍭☂️✍ 📚 🏕🚘🏇💃🏊🚵🌳🦋

تقریباً ۸۰۰ تا ۹۰۰

با این بودجه میشه کوییک یا ساینا شش سال کار بگیری که انتخاب درستیه . اگه مجردی یا دو نفرین کوییک بگیر اگه اهل مسافرتی یا ۳ ۴ نفرین ساینا بگیر . ۲۰۶ سالم پیدا نمیشه اگه بخوای بگردی تا پیدا کنی ماشین گرون میشه😀

با این بودجه میشه کوییک یا ساینا شش سال کار بگیری که انتخاب درستیه . اگه مجردی یا دو نفرین کوییک بگی ...

متاهلم بچه هم نداریم درضمن همسرم خودش مزدا داره

🧚💫👑🥀🎈🍭☂️✍ 📚 🏕🚘🏇💃🏊🚵🌳🦋