2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شرق تهران. ولی فرق نمی کنه مهم اینه که تورش خوب باشه

بزن شرق تهران دفتر های حج و زیارت منطقه خودتون رو میاره هم هوایی هم زمینی 

پدرم خودش مدیر کاروان هست و هرسال کاروان می‌بره امسال عید هم قراره ماهم بریم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بزن شرق تهران دفتر های حج و زیارت منطقه خودتون رو میاره هم هوایی هم زمینی پدرم خودش مدیر کاروان هست ...

الان تو سایت حج و زیارت امکان ثبت نام نیست فقط تا 24 اسفند تور معرفی شده. باید صبر کنم تو سایت تورها رو بذارن یا خودم برم دفاترشون؟

الان تو سایت حج و زیارت امکان ثبت نام نیست فقط تا 24 اسفند تور معرفی شده. باید صبر کنم تو سایت تورها ...

بنظرم بری بهتره بعضی دفترها ثبت نام اینترنتی ندارن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

فقط با تور علم سبز و گروه زیارتی ماهد نرید. ما امسال رفتیم کلی از ما پول گرفتند خدمات و سرویس که اصلا خوب

نبود. به ما گفتند 2 شب نجف و 4 شب کربلا هر دو هتل درجه الف میبریم وقتی رفتیم اونجا هتل نجف که خیلی بد بود، فقط هم سه شب ما رو میخواستند ببرند کربلا که با کلی اعتراض چهارشب رفتیم کربلا که تو کربلا هم دو تا هتل عوض کردیم