من_زنده_هستم مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5475 عنوان این خاستگار چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست ۲۰۷ داره یه دونه موتور ازین گرونا داره ننیدونم اسمشونو دیپلم غرفه تنقلات داره خانوادش میگن کمکش میکنیم یه طبقه خونمونو میدیم بشینع اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 22:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5475 مورد آخر .....!!!!!!! چی اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5475 خواستگارای دیگت در چه سطحین؟ خاستگار داشتم خونه بزرگ داشت ماشین مغازه همه چی سنشم کم بود ولی خسیس شدیدا رد کردم یه خاستگارم داشتم ماشین نداشت فقط یه واحد ۶۰ متری از قیافش خوشم نیومد اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5475 خودت موقعیتت خوبهصبر کن ، پیشنهاد های بهتر میاد جدا؟۲۷سالمه نگرانم یکم واقعیتش اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
norrann عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 1227 خودم معلم رسمی هستم لیسانسم اون دیپلم برای من تحصیلات مهمه آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی
yekta737 عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 521 خاستگار داشتم خونه بزرگ داشت ماشین مغازه همه چی سنشم کم بود ولی خسیس شدیدا رد کردم یه خاستگارم داشتم ... ادم خسیس که کلا کنسلهههه با این خواستگاره هم چن جلسه حرف بزنید ببین خوشت میاد یا نه