2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چتری زدم ، آشنامون آرایشگره ازش پرسیدم گفت خیلی قشنگ کوتاه کردی ، البته میتونه بره آرایشگاه

شما صورتتون حتما مثل ماهه خوشگل بودی خوشگلتر شدی ..ولی من میترسم به کسی بگم چتری بزن بهش نیاد ...استارتر هم باید برند پیش آرایشگر ببینند به فرم صورتشون میاد یانه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

باید با قهوه و چندتا چیز دیگه قاطی کنی بعد بزاری ، خیلیارو دیدم برای سفیدی موهاشون اینکارو کردن

قهوه ک میزارم سرم میخاره

نمیدونم برا من زیاد جواب نداد

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

میاد بهم چون پیشونیم بلندهصورتمم زاویه داره

خوب پس برو چتری بزن ..ازاین پرده ایا ..نه مثل دختر بچه ها ..چتریای داکوتا جانسون رو ببین چه زیباست

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

مرسییی قربونت برم 🎀 بلهه برن پیش آرایشگر خب خیلی بهتره

فدای شما ..عزیزدلم 🥰🥰🥰🫂