2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کراتین کارید؟پس چرا من ریزش گرفتم اکثرا هم ریزش گرفتن🥺چجوری کراتین کنم ریزش نگیرمو اینکه بعد هشت ما ...

آره من کراتین کارم

تا الآنم شاکی نداشتم

با چه شامپویی شستی موهات و ؟

کراتین کارید؟پس چرا من ریزش گرفتم اکثرا هم ریزش گرفتن🥺چجوری کراتین کنم ریزش نگیرمو اینکه بعد هشت ما ...

کراتین همینه موها چرب میشن و ریزش شدید هرجا هم بری بگن نه ما موادمون فلانه و خیلی خوبه اصلا اینجور نمیشی الکیه فقط تبلیغه من خودم رفتم دوره تمام لاینا رو دیدم همه قلقاشون افتاده دستم

بعدش هشت ماهم خیلی خوب دووم اورده دیگه کراتین دائمی نیست که

عزیزم از فکر چتری بیا بیرون ..هرکی چتری زده دیدم شبیه ایناروس تو یوسف پیامبر شده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

عزیزم از فکر چتری بیا بیرون ..هرکی چتری زده دیدم شبیه ایناروس تو یوسف پیامبر شده

من چتری زدم ، آشنامون آرایشگره ازش پرسیدم گفت خیلی قشنگ کوتاه کردی ، البته میتونه بره آرایشگاه

اخه موهام موج داره خوب نمیشه

اتفاقا عالی میشهه

تاحالا امتحان کردی؟

اونایی که موعاش صافه صافه سعی میکنن با کلی سشوار و اتو حالت دار کنن چتریاشونو ولی منم مثل تو مپهام موج داره برا همین میزنه به سرم هی چتری میکنم چون خیلی قشنگ میشهههه هی دوست داری خودتو نگا کنی