2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو طرف پیشونی ریخته البته خیلی معلوم نیس ولی دوس دارم خط رویش موهام منظم باشه

سلام وقت بخیر
من مشاور تخصصی پوست و مو هستم و در این زمینه چند سال درس خوندم و چندین کتاب مطالعه کردم
جایی که من کار میکنم یک محلولی داریم برای رویش مجدد مو
داخلش از سلول های بنیادی گیاه آرگان و یک نوع سیب سوییسی به کار رفته
سلول های بنیادی یک سری سلول مادر هستند که توانایی تبدیل شدن به هر عضوی از بدن رو دارند
حتما در جریان هستید که مدتیه که بند ناف نوزاد ها رو نگه میدارن و فریز میکنند
این بند ناف دقیقا همون سلول بنیادی اون نوزاده
ممکنه خدایی نکرده این نوزاد در سن ۵۰ سالگی برای مثال دیالیزی بشه و جفت کلیه اشو از دست بده
در این از سلولهای بنیادی استفاده میکنن و در محیط ازمایشگاه از سلول های بنیادی بند ناف شخص کلیه درست میکنن وهمون کلیه رو دوباره وارد بدن شخص میکنند
که مزایایی که داره جون فرد نجات پیدا میکنه و ضمنا پیوند عضو به حساب نمیاد چون دقیقا مشابه کلیه خود فرد هستش
و حتمااین رو میدونید که پیوند عضو احتمال داره که ۲۰ الی ۳۰. درصد پس زده بشه
اما یک ایرادی سلول بنیادی داره اینه که سلول بنیادی هر شخصی فقط و فقط برای همون شخص قابل استفاده است ولاغیر
داخل محصولی که ما داریم به همین دلیل از سلول های بنیادی گیاهی استفاده شده
روی پوست سر انسان یک سری سلول هایی وجود داره به اسم فولیکول
این فولیکول ها مجموعی از آب و چربی هستند که پیاز مو داخل این فولیکول ها قرار میگیره و مو رشد میکنه
شخصی که کم مو هستش و یا کچلی ناحیه ای داره مثلا وسط سرش کچله یا جلوی سر کچله یا اینکه کلا کچله درسته که مو نداره
اما این سلول های فولیکول روی پوست سر موجود هستند
تا زمانیکه این فولیکول ها فعال باشند فرد قادره که مو در بیاره
اما برای فردی که کچله این فولیکول ها ضعیف شدند و در فاز خواب و استراحت فرو رفتند درنتیجه فعالیتی نمیکنند ودر نتیجه هم فرد مو در نمیاره
محصولی که ما داریم یک سرم موی فوق العاده قویه که ازسلولهای بنیادین میوه درخت آرگان و سیب سوییسی ساخته شده و در آلمان و فرانسه کاملا جایگزین کاشت مو شده
این محصول فاز تقویتی بالا و فوق العاده قوی داره
و فولیکول هارو تقویت میکنه و به این فولیکول ها یک شوک قوی وارد میکنه که در نتیجه این شوک این فولیکول ها از فاز استراحت و خواب خارج میشن و مجددا شروع به فعالیت میکنن درنتیجه این فعالیت فرد مجددا شروع به مو درآوردن میکنه
قیمت محصول ۴۰۰۰۰۰ تومان هستش که هر یک سرم مو باید تا۳ ماه مصرف بشه
بسته به تغذیه،مراقبت،نحوه استفاده،شرایط هورمونی و شرایط روحی و جسمی و میزان کچلی هر فرد بین ۱ الی ۴ دوره باید این محصول رو مصرف کنه
ممکنه فردی با یک دوره مصرف کل موهاش کامل در بیاد ممکنه کم کم دربیاد و نیاز به مصرف دوره های بیشتری داشته باشه
اما حداکثر ۴ دوره هستش
در بد ترین حالت اگر در نظر بگیریم که هر شخصی باید ۴ دوره ۳ ماهه از محصول ما استفاده کنه خب با توجه به اینکه قیمت محصول برای هر دوره ۴۰۰۰۰۰ تومانه ۴ دوره اش دقیقا ۱۶۰۰۰۰۰ تومان هزینه بر میداره و ۱۰۰‎٪ کاملا تضمینی فرد مجددا کاملا مو در میاره
خب وقتی بایه همچین محصولی و هزینه بسیار کمتر ازکاشت و بدون درد و خونریزی و جراحی فرد میتونه مجدد مو دربیاره خب چرا واقعا بریم سراغ کاشت مو؟
کاشت مویی که میان از بانک موی افراد موهای سرشونو میکنن و به جاهایی که کچله این موها رو پیوند میزنن
فرد باید زیر تیغ جراحی بره
درد و خونریزی بالایی رو تحمل کنه
و چون پیوند هستش ۲۰ الی ۳۰ درصد ممکنه نگیره و پس زده بشه و فرد اصلا مو در نیاره
و هزینه فوق العاده بالایی هم داره که باید بین ۸ الی ۲۰ میلیون هزینه بشه و همه این مشکلاتم به جون بخرید
تازه بعدشم باید تا یکسال از شامپو ها ومحصولات مراقبتی فوق العاده گرون و تخصصی استفاده بشه
و درنهایتم اگر فرد جواب بگیره و مو دربیاره خیلی غیر طبیعیه و بیشتر شبیه زمین چمن میشه تا موی طبیعی
ولی با این محصول طی ۳ماه الی یکسال و باهزینه ۴۰۰۰۰۰ الی ۱۶۰۰۰۰۰ تومان فرد کاملا موهای طبیعی خودش مجددا شروع به رشد میکنه
اصلا هم این همه درد تحمل نمیکنه و نتیجه هم ۱۰۰‎٪ تضمینیه
و این همه هم هزینه کاشت مو رو نمیکنه
بر فرض اگر ۱۵ میلیون فرد بخواد برای کاشت مو هزینه کنه در بدترین حالت ۱۶۰۰۰۰۰ تومان از این محصول استفاده میکنه و به همون نتیجه ای که میخواد خیلی راحت تر میرسه و بقیه پولشو هم میذاره جیبش و تواین شرایط اقتصادی بد جامعه اون پولو به یه زخم دیگه از زندگیش میزنه
اگر این محصولو خواستید میتونید با من تماس بگیرید محصول با پست در سریع ترین زمان ممکن به دستتون میرسه
۰۹۰۱۸۹۴۷۰۰۵ شریفی

سلام 

دقیقا با همین موضوع یه پست اینستاگرام هست که در مورد کاشت موی خانم ها هم توضیحاتی داده شده 

می تونین اطلاعات خوبی در مورد کاشت مو پیدا کنین و اگه نیاز داشتین زیر پست پرسش و پاسخ سوالتون رو مطرح کنین

آدرس پست اینستاگرام توضیحات کاشت مو اینه  (روش کلیک کنید)

پست اینستاگرام توضیحات کاشت مو 

آدرس پست اینستاگرام پرسش و پاسخ کاشت مو ( روش کلیک کنید)

پست اینستاگرام پرسش و پاسخ کاشت مو

من ریزش مو خیلی زیادی داشتم طوری که طاس سرم کلا موهاش ریخته بود و اعتماد به نفسمو کاملا گرفته بود تا رفتم پیش دکتر فرشته جلالپور ایشون با انجام کاشت مو برای من دوباره اعتماد به نفس برگردودند و کاملا موهام طبیعی به نظر میرسید.