2789

اگه علاقه داری خوبه

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چوب در باسن

😂😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نظرم منفیه و پشیمونم از انتخابش اگر بشه بگردم عقب میرم ریاضی نه تجربی

برا چی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اگه دنبال باکلاس بودن رشته ای برو تجربی

اگه دنبال درآمد بالایی برو ریاضی

اگه فقط میخوای بگذره برو انسانی

اگه دنیا به کتف چپتم نیست برو هنر(خرجش زیاده)

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

من تجربی نرفتم طبق علاقم هنر رو انتخاب کردم

پشیمون شدم

حالا چرا چون پول زیاد میخواد تا ب درامد برسی و تو کشور انچنان هنر پررنگ نیست و همه ب رشته های تجربی احترام میزارن و غیر از اون میگن ب جایی نمیرسی تلاش کن دکتری چیزی بشی

انتخاب با خودته چی فک میکنی؟

براچی

برا اینکه باید از دهم روزی ۸ ساعت بخونی و دوازدهم روزی ۱۳ یا ۱۴ ساعت

تراز قلمچیت هم باید بالا باشه حتما

و دلیل دومم اینکه نمیخوام ایران بمونم و تجربی واسه کسیه که بخواد اینجا زندگی کنه

کسی که میخواد مهاجرت کنه بهتره بره ریاضی، رشته های مهندسی راحت مهاجرت میکنن

اگر واقعاً علاقه داری و صدتو براش میزاری برو من خودم دبیرستان که بودم همه برام تصمیم گیرنده بودن میگفتن برو تجربی ولی چون به ریاضی علاقه داشتم رفتم ریاضی لامصب ریاضی عشقه😝

حالا جدای از شوخی همه رشته ها خوبن باید علاقه و توانای و شرایط خودتو بسنجی

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨