2789
برا اینکه باید از دهم روزی ۸ ساعت بخونی و دوازدهم روزی ۱۳ یا ۱۴ ساعت تراز قلمچیت هم باید بالا باشه ح ...

واقعا تجربی برای مهاجرت خوب نیست؟ دانگشاهای ترکیه که خیلی مهاجر دارن برای رشته های پزشکی

نظراتی که تا اینجا خوندم اصلا به نظرم درست نبود اینکه چه رشته ای انتخاب کنید کاملا بستگی به علاقه و برنامت برا آینده داره من رفتم تجربی ناراحتم نیستم اما اگه از نظر سختی بخوای بدونی ریاضی و تجربی در یک سطح هستن اما تجربی سخت تره چون رقابت خیلی خیلی بیشتره ولی بازم در نهایت برمیگرده به علاقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینجا نپرس برو مشاوره بگیر

واییی کامنتای یه سریا رو ادم میخونه خندش میگیره واقعا معلوم نیست خودشون سطح سوادشون چیه بعد میان بقیه رو راهنمایی میکنن😂

برو پیش کسی ک تو این کار تخصص داره

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد؛یک قوم دویدند وبه مقصدنرسیدند

من تجربی نرفتم طبق علاقم هنر رو انتخاب کردمپشیمون شدمحالا چرا چون پول زیاد میخواد تا ب درامد برسی و ...

من خودم حس میکنم حسابداری بدردم میخوره و تجربی برام سخته با اینکه بدمم نمیاد از درساش ولی حس میکنم سنگینه نمیکشم ولی به قول حرفی که زدی تجربی احترام بیشتری داره من همه دورویام تجربین نکه برم هنر و عقب بمونم و حالا فکرای اینجوری

واقعا تجربی برای مهاجرت خوب نیست؟ دانگشاهای ترکیه که خیلی مهاجر دارن برای رشته های پزشکی

افتضاح تجربی، خواستی مهاجرت کنی برو ریاضی، چند سال بعد به حرفم میرسی، من به هرکی میگم باورش نمیشه

عزیزم ترکیه رو نمیگم

اروپا و آمریکا منظورمه

من میخوام اقامت بگیرم

من خودم حس میکنم حسابداری بدردم میخوره و تجربی برام سخته با اینکه بدمم نمیاد از درساش ولی حس میکنم س ...

کاش منم همسن تو بودم تو فکر اینا بودم

من تماااام فکر و ذکرم هنر بود اصن راجب رشته های دیگ هیچی نمیدونستم فقط پی علاقم بودم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

رشته حسابداری هنرستان چطوره

اینم بازار کار داره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

چیکارکنم یعنی تحربی بهتره؟

ا، حسابداری خوشت میاد برو

چون حسابداریم بازار کار داره

ریاضی چجوریه یکم راجبش میگی رقابتا و اینا؟

ریاضی که خوب به هرحال مثل همه رشته ها سختی خودشو داره رقابت نسبت به تجربی خوب کمتره خلاصه باید علاقه داشته باشی وگرنه رشته سنگینی مثلا هندسه دهم منو بیچاره کرد🤧🤧منظورم اینه باید واقعا خوب درس بخونی بهترین رشته توی ریاضیم کامپیوتره که بعد ها میتونی از طریقش گرایش هوش مصنوعی بخونی یا حالا هر چیزی به نظرم اگه تاثیر جو قرار گرفتی واسه تجربی اشتباه نکن اگر واقعاً علاقه داری برو

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨