2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش

درمانه کلا .

منم میدونم ولی نمیتونم از جام تکون بخورم چه برسه ورزش. تنبلم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سرچ کن غذاهایی که کربوهیدراتش بالاست رو خیلی کم کن یا اصلا نخور. شیرینی و شکلات و قند مصنوعی ممنوع. نمیخواد چیز خاصی بخوری براش فقط باید یه سری حذفیات انجام بدی

در مرحله بعد فقط ورزش و پیاده روی منظم

قند مصنوعی رو حذف کن.

کدوسبزو رنده کن بریز تو ماست و هروقت حس کردی قندت افتاده بخور

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم پارسال لب مرز بود قندم

۶ ماه مثل آدم زندگی کردم اومد در محدوده نرمال

راهکارم : از ساعت ۶ به بعد عصر چیزی نخوردم تا ۹ صبح فردا

بعد اینکه میوه خیلی محدود اونم بعد از غذا

با حالت گرسنگی هیچ چیز شیرین نخوردم برنج و کربوهیدرات محدود

سالاد قبل از غذا حتمی

روغن سالم

یه قاشق سرکه سیب رقیق شده در یک لیوان اب با شروع غذا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بامیه خیلی قویه پودر بامیه یه توک قاشوق قندو میندازه کف پا قصد خودکشی داشتی؟!!

توی چاییت یه میخک بنداز و چوب دارچین یه سانت

یا اینکه بعد غذا عرق زنیان بخور

روی غذاهات برنجیه موقع سرو یه قاشق سرکه سیب بریز

یا اینکه روی سبزیجات بخار پز مثل کدو و کلم سفید بریز سرکه سیب یکی دو قاشق با غذا بخور

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

منم پارسال لب مرز بود قندم۶ ماه مثل آدم زندگی کردم اومد در محدوده نرمالراهکارم : از ساعت ۶ به بعد عص ...

میدونی از شش عصر چیزی نخوردن تا نه صبح فردا برای دیابتی گاهی مساوی با مرگه؟

افت قند ممکنه باعث میشه فرد کما بره

دکتر من توصیه ی جدی داره گشنه نمونم .

ولی بقیه ی اقداماتت عالی بوده .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

میدونی از شش عصر چیزی نخوردن تا نه صبح فردا برای دیابتی گاهی مساوی با مرگه؟افت قند ممکنه باعث میشه ...

من خودمو گفتم که قندم لب مرز بود

ایشون سبک زندگی خودشو با توجه به شرایطش پیدا کنه

ایشون دیابتی نیست در مرحله مقاومت به انسولینه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خانوما توجه کنید میگه لب مرز دیابنی نشده هنوز

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه