2789

بله البته باید بگم واقعابرای این کاروقت گذاشتم از دوست و رفیق و گردش و خیلی کارهازدم چندساله وقت گذاشتم الان راضیم

هدف خلقت ما اینه حرکتمون تلاشمون در جهت رسیدن به خداباشه باید فاصله روح و فکرمونو باخدا و صفات او کم کنیم

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره ی خودم فگر کنم رسیدم و برامم مهم نیست دیگران حسادت کنن به نظرم یا بد قضاوت کنن

احساس میکنم شاید بدنیا اومدم تا اصالت و تاریخ روحفظ کنم

هرچند از ایران بدنیا اومدن بخصوص مرد بدنیا اومدن خیلی ناراحتم ولی تاریخ و اصالتمودوست دارم

درباره ی خودم فگر کنم رسیدم و برامم مهم نیست دیگران حسادت کنن به نظرم یا بد قضاوت کنناحساس میکنم شای ...

ببخشید ولی تاریخ هیچ ارتباطی به انسانیت نداره خودشناسی یکی مراحل عرفان هست که هر کسی نمیتونه بهش دست پیرا کنه البته حسارت نمیکنم به شما ، کلی میگم ، اخر خوشناسی لقا الله هست یعنی غرق در خدا شدن ، اخرین درجه عرفان ، از خددشناسی عست که به خداشناسی میرسیم

ببخشید ولی تاریخ هیچ ارتباطی به انسانیت نداره خودشناسی یکی مراحل عرفان هست که هر کسی نمیتونه بهش دست ...

سپاسگذارم از شما

من شخصا نمیتونم نظرمو درباره این مسائل بیان کنم در کل ترجیح میدم انسانیت داشته باشم و جهان رو دیدم خوبی و بدی رو دیدم عدالت و یا بی عدالتی هایی دیدم که نمیتونم راجع به برخی مسائل با قطعیت نظر بدم