2789
یعنی تلاش کردی که در راهش قدم بردارید یا فقط تعریف خودشناسی رو متوجه شدید؟

خدا کمک کرد اهل بیت کمک کردند واقعا حرکت کردم الان چند سالی میشه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با آزمون و خطا، یا بهتره بگم با حذف گزینه پیش رفتم و به اندازه ظرفیتم یه چیزایی دستم اومده...

در آخر شاید مهمترین اون عدم حساسیت و احترام به عقاید مختلف بوده بدون اینکه افکار و اعتقادات دیگران اذیتم کنه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خیلی دوست دارم برسم به جواب این سوالا ...ولی واقعا به هیچ نتیجه ای جز پوچی نمیرسم

از خدا بخواید کمک میشه بهتون

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

مهم این نیست که از کدوم راه رفتید و از کدوم دین ، مهم رسیدن هست ، خوشحالم که قدم گذاشتید تو این راه

لطف خدا بود و واقعا خوشحالم امیدوارم خدا نظر لطفشو برنداره و بمونم در مسیر الله تا ابد