2789

بعدا بهشون بده جلسه اول دیدار نیازی نیست عروس خانوم هدیه بده عزیزم

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

نه

چون واقعا کارت قشنگ نیست

خیلی هم ضایع ست

چند سال بعد میفهمی

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو تاپیک قبلت همه با دلیل بهت گفتن حالا میگی کسی نگفته چرا.چرا انقد لجباز وزرتقی .یکم خودداری باش.بزار عروسشون بشی سلیقشونو بدونی بعد انقد براشون کف و خون بالا بیار هنوز ندیدیشون.بعد میگی. برا کسایی که دوست دارم اینکارومیکنم.صبر کن ببین دوست داشتنین

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

فقط یک درصد احتمال بده وصلت سر نگیره ،تا عقد کاملا عاقلانه رفتار کن بعدش میتونی عاشقانه رفتار کنی به خدا دین و اینا هیچی دوست دختر پسری ی چیز بد داشته باشه اینه قبل از رسمی شدن احساسات دو طرف زیادی از حد درگیر میشه و جو گیر شدن و اشتباه زیاده .

من که اینو میگم سال ۹۰ ،۲۱ سالم بود نوه خالم اومد خواستگاریم .پنج ماه نامزد بودیم و حرف میزدیم بعد تولدش بود یا تابلو مینیاتوری بزرگ کشیدم بردم خونه خالم واسه اش ، اونم فرداش تشکر کرد و دو سه هفته بعد عقد کردیم .الان که با هم فکر میکنیم هر دو مون معتقدیم اشتباه بوده احساسات را اینقدر درگیر کردن این دوران باید مو را از ماست بکشین و تمام عیوب طرف مقابل را ببینین بعد عقد دیگه جای هیچ گله ای نیست

فقط یک درصد احتمال بده وصلت سر نگیره ،تا عقد کاملا عاقلانه رفتار کن بعدش میتونی عاشقانه رفتار کنی به ...

ولی اونا ناراحت نشدن بدباهات رفتار نکردن فکر بدراجبت نکردم چرا فکر کردی استباهه

ولی اونا ناراحت نشدن بدباهات رفتار نکردن فکر بدراجبت نکردم چرا فکر کردی استباهه

خاله ام اینا بودن طبیعی بود از قبل دوستم داشته باشن ولی واسه شوند کار خیلی عجیبی بود شدیداً سر زبونا افتادم .کلا بی عقلی بود شوهرم اون موقع خیلی عاقل تر بود با اینکه ۲۵ سال بیشتر نداشت تا یک هفته مون هم به عقد حساب میکرد شاید به هم بخوره و هر دومون و مخصوصا من آسیب ببینیم