2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه چرخایی بود تو حیاط خوابگاه شبیه فرغون بود ولی پشتش باز بود دوستم نشسته بود منم چرخو هول میدادم،دوستم از جاش بلند شد وایسه رو چرخ از پشت شپلققق افتاد🤣

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤

وایی😑😂

من ارومیه درس میخوندم هوا خیلی خیلی سرد بود زمستونا

لای درز پنجره ها و در پتو میزاشتیم سرمون نشه . تا صبح کل پتو یخ میکرد به زور بیرون میکشیدیمش یادش بخیر

کاربری متعلق به دونفره

یه بار دو شب هم اتاقی های من رفتن تو راه پله ترقه انداختن بعدم داد زدن ک بوی سوختگی میاد محوطه هم نداشتیم کل خوابگاه ریختن تو کوچه و تبدیل ب لاس وگاس شد

تاسیسات اومد حراست اومد چک کردن برق ها رو و گفت موردی نیست حالا میتونید ب ادامه خوابتون بپردازین

یکی میگفت اتاق بغلیاشون اینارو اذیت میکردن ایتام به تلافی وقتی اونا امتحان داشتن نوحه ترکی میذارن کربلا میخوام ابلفضضضض بعد جیغ و گریه و داد و بیداد یکیم که چاق بوده با پاهاش میکوبیده به دیوار

تا میرفتن به مسئول خوابگاه میگفتن اینا ساکت میشدن

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

آرزو هم اتاقیم رفته بود امتحان بده امتحانش ساعت ۸ بوده ۱۰برگشته نشسته صحبت کردن ماهم خواب بودیم و تازه بیدار شده بودیم و هر کی تو تختش جوابشومیداد و گوش میکرد تازه یادش افتاد ک بچه ها صبحونه نخوردین من کتری گذاشتم براتون رو گاز

با دو میره میبینه نصف کتری آب شده 😅😅😅🤣🤣🤣

یادش بخیر چ دورانی بود

ورودی سال۸۷ بودیم