2789

[QUOTE=414832448]وایی😑😂 من ارومیه درس میخوندم هوا خیلی خیلی سرد بود زمستونا لای درز پنجره ها و در پتو میزاشتیم س ...[/QUOT

باز خوبه سرد بوده 😂، ما هوا گرم بود ، نصفمون گرمایی بودیم نصفمون سرمایی. انقپر شب میشد سره باز کردن پنجره دعوا میکردیم اهر سر دیگه جوری میشدکه میرفتیم تو سالن ی فرش مینداختیم میخوابیدیم😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ایلام درس خوندم و خودم جنوبی ام ۳تا از بچه های خوزستان هم اتاقم بودیم برف ندیده بودیم اولین سالی ک برف بارید میرفتیم پشت بوم برف می اوردم تو اتاق برا خودمون🤣🤣🤣🤣

هیچ کس نمی رفت فقط ما جنوبیا تو زمان بارندگی برف پشت بوم بودیم مسئول خوابگاه فهمید درب پشت بوم رو قفل کرد🤣🤣🤣🤣

دلم ترمهای اول دانشگاه رو میخواد

ک صخل بودیم و پر انرژی :)

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
یکی میگفت اتاق بغلیاشون اینارو اذیت میکردن ایتام به تلافی وقتی اونا امتحان داشتن نوحه ترکی میذارن کر ...

واییییییییییی دقیقن مث ما ولی ما از پیرزمون نمیدونم چطوری بود میرفتی تزدیک حرف میزدی صدا میرفتی اتاق بغلی هیچی دیگه مانا ی شب نصفه شب رفتیم تو پیری حرف میزدیم بعد صدا یجور وحشتناک میشد انگار از چاه میشود بعد اتاق بغلیامون انقد میترسیدن😐😂