2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔 حالت خوبه؟! فقط چون مشکیه میگی محرمی؟! مثلا اینا کجا ها بخاطر امام حسین میپوشی؟! باهاش میری مسجد� ...

اره عزیزم چرا

نه خب چون محرم نزدیکه به این هوا گفتم

خب اربعینم هست

چقد دیدگاهتون عجیبه برام🤔

اره خب مسجد رفتنو دوست دارم اتفاقا برا مراسمای مسجدم گرفتم.

درکل بابت نظرت ممنون🤗

اره عزیزم چرانه خب چون محرم نزدیکه به این هوا گفتمخب اربعینم هستچقد دیدگاهتون عجیبه برام🤔اره خب مسج ...

ببخشید اما من الان این حرف اومد تو ذهنم ک میگن هر چی قره زیر چادره 😏

اینقدر بدم میاد هر کاری رو بنام خدا و امام حسین و قرآن و.... انجام میدن ک نگو

اینو ملت تو دیتای شبانه هم بزور میپوشن بعد... میخوای بپوشی بری مسجد 🤦🏻♀️ لابد یه چادرم میندازی روش نه

قبول باشه

ببخشید اما من الان این حرف اومد تو ذهنم ک میگن هر چی قره زیر چادره 😏 اینقدر بدم میاد هر کاری رو بنا ...

چرا😶

منظورتون منم؟😄عزیزم شما عبای مشکی ندیدین؟سرچ کنین این ساده ترینشه🤗 اره چادر میپوشم روش مسجدم خانوما اقاها جدان چقد فکرتون بده خدا کلی انرژی منفی گرفتم ازتون

ببخشید اما من الان این حرف اومد تو ذهنم ک میگن هر چی قره زیر چادره 😏 اینقدر بدم میاد هر کاری رو بنا ...

تو فضولی ؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟