2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما پول لازم باشین کارت بانکی شوهرتون رو از تو جیبش جلو مادرشوهرتون بردارید بعد بخواین نیم ساعت بعدش برین خونه مادرتون ، مادرشوهرتون برگرده بگه کارت بانکی شوهرتو آوردی گذاشتی سر جاش چیکار میکنین چی میگین بهش ؟تظرتون راجع به این آدم چیه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

میگفتم منم همچین فرش قرمز براتون پهن نکرده بودم پسرتون موش موس میکرد دنبالم .اینکه دیگه میخوای چه نوع خاکی بریزی تو سر خودت رو من نمیتونم نظر بدم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اگه بمن همچین حرفی میزنم خودم دوتا دستاشا میشکنم بعدم میرم خونه بابام بخور بخواب

خداکنه مادر شوهر خوبی گیرم بیاد حوصله دعوا ندارم😁

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

خانواده های شوعر همشون همینن.... من عروس خالممم

شوهر من معتاده هیچی نداره.... بعد تا بحث پیش میاد باباش میگه... خدا لعنت کنه زنم رو ک خاله من میشه.... که اینو اورد تو زندگی پسرم.. منظورش منه... بااینکه من تحصیلات دارم ارث از پدرم رسیده بهم سرمایه دارم ولی اونا هیچی ندارن.... باهمه چی شون ساختم ولی بیشعورن

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
لطفا پیام منو بخون جواب بده

باش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شما پول لازم باشین کارت بانکی شوهرتون رو از تو جیبش جلو مادرشوهرتون بردارید بعد بخواین نیم ساعت بعدش ...

میگفتم بله همسرم در جریان هست و .شما نگران گم شدن کارت نباشید میخوام برای خودم خرید کنم .خداروشکر خانواده م آنقدر دارا هستند که چشم ندوزن به پول داماد .

میگفتم بله همسرم در جریان هست و .شما نگران گم شدن کارت نباشید میخوام برای خودم خرید کنم .خداروشکر خا ...

خیلی ممنون عزیزم ،نظرت چیه راجع به همچین مادرشوهری با این رفتارش

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خیلی ممنون عزیزم ،نظرت چیه راجع به همچین مادرشوهری با این رفتارش

عزیز دلمی .فضول تشریف دارن فکر میکنن زن حقی تو پول شوهرش ندارع و مرد فقط اختیار حیبشو داره .اصلا باهاش دهن به دهن نشو با پنبه سر ببر .تو خونه هم اصلا و ابدا پشت سرش حرف نزن که کم کم اون میشه عزیز ...فقط هندونه بزار زیر بغل شوهرت که اگر نبودی من و بچه هیچ پشت و پناهی نداشتیم خدا حفاظت کنه .