2789
عنوان

بهم گفت خیلی زشتی

311 بازدید | 45 پست

یکی از همکارانم که یک آقا بوده به همکاران دیگه گفته من صدای زیبایی دارم اما چهره زشتی دارم که انصافا هم خوش صدام

همکاران خانم هم به من انتقال دادن جمله ایشون رو گفتن به تو توهین کرده چرا ریلکس هستی شما

گفتم:چرا ناراحت بشم لااقل خدا به من یک ویژگی خوب مثل صدای زیبا داده به این آقا که هیچی نداده!ویژگی مثبت دیگه ای هم نداره که بتونه بهش افتخار کنه پس اقای فلانی جایگاهش پایینتر از منِ...

خواستم بهتون بگم من نه تنها از داشتههام شاکر هستم بلکه از نعمتهایی که به این اقا و امثالش نداده هم شاکرم اینجاست می گن خودتون و باکسی مقایسه نکنین چون ممکنه برتری پنهان داشته باشین🙂🫣

واقعا نظر یه چلغوز چه تاثیری داره تو زندگی ادم

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحالت

متاسفانه من نمیتونم اینجوری فکر کنم

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

واقعا نظر یه چلغوز چه تاثیری داره تو زندگی ادم

هیچ icon

دفعه قبل هم به یکی از خانمها گفت صندلی به وزنت عادت نداره میشکنه به این رفتار میگن قلدری برعلیه زنان

هیچ دفعه قبل هم به یکی از خانمها گفت صندلی به وزنت عادت نداره میشکنه به این رفتار میگن قلدری برعلیه ...

اینجور افراد فکر میکنن با پایین جلوه دادن ادما خودشون بالا میرن.. ولی در اصل همیشه برعکسه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...