2789
عنوان

سقد عمدی

59 بازدید | 12 پست

سلام خانما

من برای یک کاری میخوام دربارهٔ تجربهٔ سقط جنین عمدی و قضاوت های بعدش اطلاعات کسب کنم

میشه دربارهٔ این مسئله تجربیات و نظرتون رو بگید؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

خواهرم چندسال پیش بچشو به خاطد فقر سقط کردکه البته چاره ای نبودهنوزم وقتی نی نی میبینه دلش میشکنه

هیچوقت بابت این مسئله کسی سرزنششون کرده؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم امجام دادم مجبور لودم ناراحتم ولی پشیمون نیستم

امیدوارم سلامت باشید.

کسی اطلاع داشت؟ واکنش بدی دیدین؟

تو این سایت شما از همه اقشار جامعه کاربر میبینین

آره درسته

ولی من چون این مسئله برام دغدغهست توی اکثر تاپیکهای مرتبطش رفتم و بیشتر مواقع افراد سرزنش میکنن سقط عمدی رو.

آره درستهولی من چون این مسئله برام دغدغهست توی اکثر تاپیکهای مرتبطش رفتم و بیشتر مواقع افراد سرزنش م ...

اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ها رو ندیدن و تحربه نکردن

اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ...

درسته. متأسفانه این جا اصلاً درکی نسبت به این تصمیم و شرایط زنی که این تصمیم رو گرفته وجود نداره

اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ...

درسته. متأسفانه این جا اصلاً درکی نسبت به این تصمیم و شرایط زنی که این تصمیم رو گرفته وجود نداره