مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 عنوان سقد عمدی 1 بازدید | 12 پست سلام خانمامن برای یک کاری میخوام دربارهٔ تجربهٔ سقط جنین عمدی و قضاوت های بعدش اطلاعات کسب کنممیشه دربارهٔ این مسئله تجربیات و نظرتون رو بگید؟ آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام. امروز | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 خواهرم چندسال پیش بچشو به خاطد فقر سقط کردکه البته چاره ای نبودهنوزم وقتی نی نی میبینه دلش میشکنه هیچوقت بابت این مسئله کسی سرزنششون کرده؟ آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
کنجددی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 13529 خواهرم چندسال پیش بچشو به خاطد فقر سقط کردکه البته چاره ای نبودهنوزم وقتی نی نی میبینه دلش میشکنه
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 تجربه ش رو ندارم. ازش حمایت میکنم. ممنون. جالبه. توی این سایت اکثریت مخالفن. آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
moonrose عضویت: 1404/11/29 تعداد پست: 850 ممنون. جالبه. توی این سایت اکثریت مخالفن. تو این سایت شما از همه اقشار جامعه کاربر میبینین
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 من خودم امجام دادم مجبور لودم ناراحتم ولی پشیمون نیستم امیدوارم سلامت باشید. کسی اطلاع داشت؟ واکنش بدی دیدین؟ آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
روزهای1آفتابی عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 528 شوهرم مجبورم کرد سقط کردمعذاب وجدانش مال خودشه منکه نمیخواستم اینطور بشه کسی نمیدونه جزخودمون دوتا
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 تو این سایت شما از همه اقشار جامعه کاربر میبینین آره درستهولی من چون این مسئله برام دغدغهست توی اکثر تاپیکهای مرتبطش رفتم و بیشتر مواقع افراد سرزنش میکنن سقط عمدی رو. آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
moonrose عضویت: 1404/11/29 تعداد پست: 850 آره درستهولی من چون این مسئله برام دغدغهست توی اکثر تاپیکهای مرتبطش رفتم و بیشتر مواقع افراد سرزنش م ... اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ها رو ندیدن و تحربه نکردن
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ... درسته. متأسفانه این جا اصلاً درکی نسبت به این تصمیم و شرایط زنی که این تصمیم رو گرفته وجود نداره آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
مریمیییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1923 اونقدر بچه ی بیمار و رها شده ی عاطفی دیدم که مخالفین سقط عمدی رو درک نمیکنم و مطمئنم اونام این صحنه ... درسته. متأسفانه این جا اصلاً درکی نسبت به این تصمیم و شرایط زنی که این تصمیم رو گرفته وجود نداره آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.