2789
عنوان

پدرشوهرم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من از اینکه مرد یه خونه همسرش رو نادیده گرفته اصلا خوشم نیومد!!

ما کلا هر هفته میرفتیم، مهمون دعوتی نیستیم

این هفته نرفتیم چون مادرشوهرم بهم بی احترامی کرده بود

پدرشوهرم زنگ زد گفت بیاید اینجا

وگرنه من اصلا تو روی مادرشوهرم درنیومدم و فقط سکوت کردم

اینه هفته هم بهونه آوردم نرفتم

I will always love you❤️💖💗

برو حتما

والا زن داداشم هام دوتاشون اینقدرررر دعوا کردن اینقدر ک ی شب بابام زنگ زد گفتش بیاین ولی نگفت ک قراره جاری ها روب رو هم بشن

خلاصه آمدن بعد بابام برداشت این دوتا آشتی داد

ولی این دوتا جلوی بابام باهم خوبن ولییی😂🤣

خب مادرشوهرم قهر نبود باهام که

می دونم اینکه ازش خواسته با اینکه غذا داشتن غذا درست کنه بدون اینکه بهش توضیحی بده!!

یا اینکه شما رو دعوت کرده بدون اینکه همسرش در جریان باشه راستش اصلا به عنوان یه رابطه زن و شوهری خوشایند نیست!!

فکر می کنم حتی شما هم خودتون رو جای خانم اون خونه بذارید و ببینید همسرتون این کارها رو می کنه و بخاطر یکی دیگه همسرش رو نادیده می گیره خوشتون نیاد!!

با این حال امیدوارم قدمی که برای بهبود رابطه برداشته بشده جواب بده و مشکلاتتون کمتر بشه

می دونم اینکه ازش خواسته با اینکه غذا داشتن غذا درست کنه بدون اینکه بهش توضیحی بده!!یا اینکه شما رو ...

عزیزم اول این که فرهنگ ها فرق میکنه

دوم این که به بچه هاش گفته بیان خونش نه غریبه یا حتی فامیل... به هر حال همسر من خودش عضوی از این خونه ست اگه مثلا حتی یه نسبت دورتر بود (مثل خواهر و برادر) حرف شما درست بود

ضمن این که حتی خود مادرشوهرم با وجود تمام مشکلات همیشه اصرار داره که منتظر دعوت نباشید خودتون بیاید،ما آخر هفته ها مرتب میرفتیم این هفته من بهونه آوردم نرفتم

بعدم شرایط عادی نبوده که این بنده خدا مجبور شده هممون رو سورپرایز کنه

نه من ناراحت نمیشم شوهرم بی خبر از من بچه هامو دعوت کنه مخصوصا برای رفع کدورت و مدیریت مسائل

می دونم اینکه ازش خواسته با اینکه غذا داشتن غذا درست کنه بدون اینکه بهش توضیحی بده!!یا اینکه شما رو ...

غذای تو یخچال هم سوپ بود به هر حال پدرشوهرم نمیخورد چون دوست نداره🤣

الان از حرفای مادرشوهرم متوجه شدم نفهمیده پدرشوهرم به ما گفته بیاید، پدرشوهرم چیزی نگفته بهش... فکر میکنه خودمون اومدیم