2789
عنوان

شام چی میزارید🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرغ پختم چون قرار شب برم تجمع غذامو زودتر اماده کردم اماده حوصله ندارم برنج زعفرونی و زرشک آماده کنم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خیییلللیییی نعمتیه واقعا البته منم یه مقدار زیادی زورگوام حتی پسرمم که ۱۲ سالشه یه سری مسئولیت تو خو ...

اتفاقا زوگو نیستی بهش یاد دادی کاراش رو بکنه منم الان مجردم یادم نمیاد از بچگی کارای خونه کارای،شخصی رو مامانم بکنه ما از اول اینجوری بار آوردن تا مانتو مدرسه مون رو خودمون میشستیم واتو میکردیم آفرین به این تربیتت ❤️❤️❤️

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

با توکل بخدا میخوام برای اولین بار تو خونه تو فر دونر کباب درست کنم😁😜 امیدوارم قابل خوردن باشه😁😂🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خودم رژیمم عدسی میخورم البته روزم بقیه خوراک لوبیا چیتی گذاشتم براشون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

سال هاست ندیدم مادرم حتی براش مهم باشه ناهار و شام چی باشه ، همیشه منت گزاشته مگه من نوکر باباتونم ک شام بپزم ، هیچ وقت براش مهم نبوده ، گشنه بودم یا نبودم ، هیچ مهم نبوده ، هیچ وقت برام یک لیوان ابمیوه هم نیاورد تو اتاقم بده بهم ، در حالی ک برای برادرام ، عروسامون همه کار کرده و میکنه اما من

همیشه فکر میکنه خیلی از خود گذشتگی کرده ...

میدونم ربط ب تاپیک نداشت ، دلم گرفت نوشتم اینجا ، عذر میخوام استارتر عزیز

شام ناهاره

گرفتی؟🩷😂

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

با توکل بخدا میخوام برای اولین بار تو خونه تو فر دونر کباب درست کنم😁😜 امیدوارم قابل خوردن باشه😁😂 ...

به به بزار دستت میاد اگه خراب هم بشه

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

به به بزار دستت میاد اگه خراب هم بشه

🙏🙏🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫