2789

من

خودت درست کن

من از بیرون نمیگیرم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چجوری میخورید ۱۰۰ بار اومدم امتحان کنم از شدت تلخی نتونستم 😂خیلی خوبه بعضیا دوست دارن

همیشه کاپوچینو و نسکافه میخورم

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

همونم پودرش باید بگیری پودرم گرون شده حالا فعلا اسپرسو سازم سرویس نکردم باید ببرم سرویس🤦🏻♀️

ببر درست کن به صرفه تره

اگه تهرانی برو مروی پودرشو بخر

من اسپرسو دوست ندارم

همسرم میخوره

من فقط نسکافه و ترک میخورم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

واقعا چجوری میخورید ۱۰۰ بار اومدم امتحان کنم از شدت تلخی نتونستم 😂خیلی خوبه بعضیا دوست دارن همیشه ک ...

کنارش شکلات بخور یا شربت عادت میکنی منم اولاش بدم میومد الان بدون شکلات میخورم

من هر روز میخورم.خودم تو خونه درست میکنم.ترک و اسپرسو.خودت درست کن چه خبره ۲۰۰ بدی قهوه ....

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من اسپرسو ساز دارم ولی هر روز میخرم حوصله سرویس کردن و تمیز کردن دستگاه ندارم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من نسکافه آماده میخورم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...