2789
عنوان

یک خاله دارم سی و شش سالشه

1 بازدید | 68 پست

بچه ها این تو خونه مونده نه کار داره و نه پول نه هیچی ولی خب خونه و آب و جارو میکنه غذا میپزه ولی هیشکی دوستش نداره بچه ها هرکس میرسه بهش بی احترامی میکنه زخم زبون بهش میزنه من تلاش میکنم بهش احترام بذارم ولی میبینم کسی دوستش نداره آخه مادربزرگم میگه چون تو خونه مونده اینه دق شده .بعد بچه ها نه ماشین بهش میدن بره رانندگی کنه نه بیرون میره زیاد مثلا هرکس اذیتش کنه مادربزرگم میره تو تیمش این تنها باید از خودش دفاع کنه هرچی هم تلاش کرده مستقل بشه نشده ازدواج و بچه م دوست نداره

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید.شاید روزی برگردم . خدانگهدار 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۶ زیاد نیست برای ازدواج که بگیم اره سریع بره ازدواج کنه ولی کاش یه کاری برای خودش جور کنه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

خدا براش'بسازه.

چه مادربزرگ عجیبی داری... عوض اینکه طرفدار خاله ات باشه، مقابلش هست؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مقصر خودشه ازدواج کنه بره

شاید تا حالا آدم مناسبی پیدا نشده😐

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

یه کلاسی، خیاطی، آرایشگری، سفالگری، کتابخونه ای جایی بره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یعنی ازدواج و بچه بدتر از بیکاررتو خونه مادرشه که هرکی از راه برسه بهش محل نذاره و بهش توهین کنه؟حداقل تو خونه خودش برا خودش زندگی میکنه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️