2789
عنوان

یک خاله دارم سی و شش سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست
دلش نخواسته ازدواج کنه یا بره سرکار به بقیه مربوط نیست چه روی دارن زندگی خودشه

میرفت سرکار پولش کم بود

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۳۶ زیاد نیست برای ازدواج که بگیم اره سریع بره ازدواج کنه ولی کاش یه کاری برای خودش جور کنه

آره زیر ۴۰ کودک همسری محسوب میشه عزیزم چطور نیست چهارسال دیگه بمونه فقط آدمای بچه دار و کسایی که جدا شدن میان سمتش

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آره زیر ۴۰ کودک همسری محسوب میشه عزیزم چطور نیست چهارسال دیگه بمونه فقط آدمای بچه دار و کسایی که جدا ...

تو تهران زیاد نیست

نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....

دیر نیست عزیزم دوباره تلاشی برا مستقل بودن کنه کار ساده شروع کنه خودشو سرگرم به کارا اینترنتی کنههمه ...

این نسخه برای کسیه که خانواده پشتیبانی داره برا این بنده خدا بدون سرمایه و شغل صدق نمیکنه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آره زیر ۴۰ کودک همسری محسوب میشه عزیزم چطور نیست چهارسال دیگه بمونه فقط آدمای بچه دار و کسایی که جدا ...

ما که دور و برمون بین ۳۰ تا ۴۰ ازدواج کردن همه هم زندگیشون خوبه کسی هم با آدم بچه دار ازدواج نکرده

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

تو تهران زیاد نیست

والا من الان تهرانم راه میرم می بینم هرچی پیریه زن خیلییییی جوون دارن

خدا از این مادرا نصیب هیچ کس اصلا مونده خونه که مونده به بقیه چی انتظار دارن تو بشور بساب خونه شوهر ...

اره خاله بزرگترم تا بشه با دخترش بهش توهین میکنن بخواد جواب بده مادربزرگم میره تو تیمش

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚

اگه ازدواج دوست نداره با وجود چنین اطرافیانی دیگه مشکل خودشه تو چنین خانواده ای ازدواج با مورد خوی و ...

دیگع ازدواج دوست نداره اعصابش نمیکشه

منم اینجوریم من چهل ویکسالمه ومجردم وبیکار وفقط کارهای خونه میکنم ودرامد ندارم وهمه ازم بدشون میاد ولی خواهر وخواهرزاده ندارم که خاله باشم فقط برادر بیشرف وزن برادر زبون زهرماری دارم و عمه یه لشکر توله ام