2789

رفته بودم پزشکی قانونی، اینقدر سوال پیچم کردن که تهش بگن اگه اتفاقی افتاده تقصیر خودت بوده نه همکار ما، تازه انگار من مجرم هستم، انگار من باید دفاع کنم، رفتارشون خیلی زشت هست از خدا میخوام به دردی که میکشم گرفتار بشن

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی شده مگه بهت

داداشم فوت شده، دکتر بیسواد داداشم رو کشته

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

منم بخیه های زایمان عفونت کردن همه گفتن شکایت کن گفتم اینا همه دستشون تو یه کاسه هست

ولی من ادامه میدم بخاطر خیلیا دیگه ک قرار بیمار این احمق باشن

داداشم فوت شده، دکتر بیسواد داداشم رو کشته

واقعا متاسفم خدا رحمت کنه پای من هم عمل کردیم همین ماه قبل آمبولی ریه بود نزدیک بود یک اتفاقی بی افته دکتر حالا می گفت سر این هست که عصبی و استرس داره اینا همشون اینجورین حالا که آزمایش رو دیده میگه من روزی 100 تا عمل می کنم تا حالا اینجوری نشده بود

واقعا متاسفم خدا رحمت کنه پای من هم عمل کردیم همین ماه قبل آمبولی ریه بود نزدیک بود یک اتفاقی بی افت ...

ریختن سر من

انگار من دکترم

میگم چرا مرده میگه مگه تو متخصصی

میگم خوب اومدم بدونم چرا مرده

اینا هدفشون همینه که تو دست بکشی از پیگیری ولی تو پیگیر باش متاسفانه خیلی راحت ماسمالی میکنن این دکت ...

ادامه میدم قطعا. چطور تو ده دقیقه به این نتیجه رسیدن دکتر تقصیر نداشته

ادامه میدم قطعا. چطور تو ده دقیقه به این نتیجه رسیدن دکتر تقصیر نداشته

عزیزم حالتو درک میکنم خیلی سخته واقها اصلا نمیشه حتی تصورشو کرد باور کن بغض گرفتم تاپیکتو خوندم من خودمم پرستارم متاسفانه این صحنه ها برام آزاردهندست هرچقدرم میبینم ازذهنم پاک نمیشه چ برسه ب تو که عزیزت بوده ولی نباید انقدر خودتو مقصرنشون بدی خیلی چیزا دست ما نیست زندگی متاسفانه همینه ازاین دید بهش نگاه کن تو این دنیای پرازدرد نموند والان حالش خوبه ماها اینجا گذری ایم مطمعنا دوباره میتونی ببینیش و باهاش باشی

واقعا خیلی سخته ولی سعی کن هرجور شده هرحور شده پیش روانشناس بری حرف بزنی خالی بشی ی سری جاها داریم مشاوره رایگان

عزیزم حالتو درک میکنم خیلی سخته واقها اصلا نمیشه حتی تصورشو کرد باور کن بغض گرفتم تاپیکتو خوندم من خ ...

،😭😭😭😭 خیلی مظلوم بود نمیتونم بهش فکر نکنم، بهش ظلم شده، بهش بی اهمیتی کردن،اگر حیوون خونگی داشتن بیشتر به فکرش میبودن