2789
عنوان

شده زندگیتون خیلی تغییر کنه بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی میبینم کسی بخاطر بنده خدا قانون خود خدا رو کنار میزنه چون اونا کاری کردن منم فلان کارو میکنم خن ...

گلم من حرف های اون دوستمون رو قبول ندارم ولی یک بار بشین بدون تعصب کتاب غیبت نعمانی رو بخونو با وقایع الان مقایسه کن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

من اوایل چادری شدنم یجا که میرفتم اگر کسی لباساش مثل قبلا خودم بود همش میگفتم وای الان منو مسخره میک ...

خودشون رو مسخره کنن،به نظر من لباسای الان مسخره ن که شدن یه تکه کوچیک ،چادر پوشش برتره

یکم بیشتر توضیح میدید

یه دنیا حرف دارم ولی واقعا می دونم می ترکم

احادیث ائمه رو در مورد حکومت و سیاست در زمان غیبت امام زمان بخون

بعدن عقاید زیدیه رو بخون

احادیث روشنت و نیازی به تفسیر یه مشت دکون دار نداره که فکر می کنن اونا میفهمن و مردم نمی فهمن

دین خدا بسیار واضحه و احادیث بسیار گویان

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

زیدین چیه

زیدی گلم

یه مذهب مثل شیعه یمنی ها زیدین و به قول سفیرشون که بهش گفتن شما شیعه شدید که با ایران همکاری می کنید گفته ما شیعه نشدیم اونا......

یه دنیا حرف دارم ولی واقعا می دونم می ترکماحادیث ائمه رو در مورد حکومت و سیاست در زمان غیبت امام زما ...

دین و باور به اون از راه کتاب و ... بدست نمیاد باید درونا و قلبا بهش رسید اگر باخوندن کتاب دین رو کنار گذاشتید دین شما به مرحله درونی و قلبی نرسیده بوده دوست عزیز

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

موفق باشی

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
اخه چرا حرف الکی میزنی اول فک. کن بعد دروغ بباف کلا ۱ سال و نیمه که کسی شال رو حتی دور گردنش نمینداز ...

شماکجازندگی میکنی همین الان خیلی مردم شال دارن روسری دارن مقنعه دارن چادر دارن ... جمع نبند خواهشا

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

تغییرام در مورد پوشش نیست افکارم، نگاهم ب زندگی ،صبرم،

اینکه کی چی میپوشه چیکار میکنه برام اهمیتی نداره

یکم کار خیر هم انجام میدم گاهی بهم حس آرامش میده ،پیشنهادش از سمت شوهرم بود

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

این تاپیک رو کامل خوندمواقعا تو زمانه ترسناکی هستیم خدا خودش کمک کنه

درسته ، ولی خب خوبیش اینه خالص و ناخالص جدامیشن افراد سطحی نگر که سابقا از روی عدم شناخت صحیح اندک عقیده ای داشتن ، اونها که روی ایمانشون واقعا کار نکردن با اتفاقات میرن کنار و زده میشن . فقط کسایی رو دین حق باقی میمونن که واقعا به درک و شناخت حقیقی رسیده باشن