2789
عنوان

مصاحبه مدرسه غیرانتفاعی

1 بازدید | 11 پست

چیا میپرسن ؟ نمونه تدریس مبگیرن ازم؟ خودشون یه مبحث میگن من تدریس کنم یا به انتخاب خودم؟

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕

والا زمانی که من رفته بودم مصاحبه ای در کار نبود مدارکم بردم و کپی کردن برای خودشون... من دو سال مدر ...

تجربه ی کار تومدارس غیرانتفاعی چطوره؟

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تجربه ی کار تومدارس غیرانتفاعی چطوره؟

بد بد بد بد بد

ببین تو این مدارس چون خانواده ها پول خرج میکنن بچه ها و خانواده ها انتظارات بیجا زیاد دارن . مدیر و معاون کلا پشت دانش آموزن چون پووول میدن ... معلم متاسفانه جایگاهی نداره ... من اصلا خاطره خوبی ندارم کاری کردن کلا تدریس رو گذاشتم کنار

خداوندا مرا آن ده که آن به

باید فوق العاده تابع مدیر بود هر چی میگه چشم بگی انجام بدین ، به جز اینکه منظم باشی و رفت و آمد به موقع سر کلاس و .... مهربونی با بچه ها بیشتر داشته باشی ها، تا شاگرد ها از مدرسه کم نشن یا به اولیا گزارش منفی ندن ، کلا باید نمره بدی اگه مدیر خواست حتی شده ناحقی ، ممکنه سوالات رو ازت بخواد عیناً توی جلسه امتحان جواب رو بگی به شاکرد ،یا دست ببره توی لیست نمره ت نمره اضافه بده به نورچشمی ها ..... من تجربه م اینجور بود شایدم مدرسه شما اینجور نباشه خوشبختانه

باید فوق العاده تابع مدیر بود هر چی میگه چشم بگی انجام بدین ، به جز اینکه منظم باشی و رفت و آمد به م ...

سال اول که ناآشنا هستن باهات کممممم حقوق میدن ،من امسال یه مدیر باهام صحبت کرد از روی اجبار معیشتی مجبور هستم به این حقوق بسنده کنم چون اولین سال آشنایی من با این مدرسه و مدیر هس با اینکه رسمی هستم و سالهاست دبیرم قرارداد پایین برام نوشته حتی نگفته بیا امضا کن ....

سال اول که ناآشنا هستن باهات کممممم حقوق میدن ،من امسال یه مدیر باهام صحبت کرد از روی اجبار معیشتی م ...

ببخشید میپرسم معمولا حقوقی که میدن چقدره؟

ببخشید میپرسم معمولا حقوقی که میدن چقدره؟

عزیزم بستگی به خیلی چیزا داره

آشنایی با مدیر

سابقه کارتون

مشهور بودنتون

خود مدرسه چه ترازی بین مدارس غیر انتفاعی داره ،ایا مدرسه « برند » هس یا نه ، مدارس برند و مشهور کلا حقوق بهتری میده و پذیرشش سخخت تره

من پارسال خیلی کم قرارداد بست برام مدیر ، جلسه ای سیصد هزار ،بازم به نسبت آموزش پرورش داغون بهتره چون اضافه کار مدرسه دولتی جلسه ای ۱۸۰ هس، پارسال بعضی همکارام جلسه ای ششصد هفتصد. هم بودن مدارس مشهور و اینکه درس شون تدریس علوم پایه متوسطه دوم بود من عمومی متوسطه دومم

عزیزم بستگی به خیلی چیزا داره آشنایی با مدیر سابقه کارتون مشهور بودنتون خود مدرسه چه ترازی بین مدارس ...

منم برای تدریس علوم راهنمایی میخوام برم

چند جلسه در هفته کلاس میشه رفت؟

برای مصاحبه چی میپرسن معمولا؟ نمونه تدریس هم میخوان

مدرسه ی مشهوریه شهریه ی پارسالش ۶۰تومن بوده