2789
عنوان

سلام

8 بازدید | 3 پست

من ۱۸ سالمه امسال کنکور دارم

بعد کلی فیلم و فایل و اینا لازم دارم و هی باید بسته اینترنت بخرم اما خانواده متوجه این موضوع نمیشدن نهایت پنجاه تومن بسته ماهانه میتونستم بزنم که کلا یکی دو تا فیلم زیست نمیشد باهاش دانلود کنم

مامان من یه کارت داشت

بعد مادربزرگم النگوشو داد فروخت پولشو 60 میلیون زد به کارت خودش بعد کارتشو داد به مادربزرگم هر وقت لازم داشت. استفاده کنه

من کل این یک سال شارژ و اینترنتمو از اون کارت میکشیدم فکر میکردم نمیفهمن با رمز دوم برا سیمکارتام میخریدم

الان امروز مادربزرگم فهمیده 18میلیون موجودی کم شده زنگ زده به مامانم گفته مامانم ناراحت شد گفت فکر میکنن من پولو کم زدم به کارت فردا میخواد بره گردش حساب در بیاره من بیچاره میشم شماره هم مشخص میشه تو گردش حساب ؟؟؟

وای چه خاکی بریزم تو سرم پدرمو در میارن

به خدا قصد داشتم کنکورمو خوب بدم بعدش برم سرکار این پولو دو سه ماهه برگردونم نمیدونستم الان میفهمن از دیروز یک کلمه نتونستم درس بخونم تو رو خدا کمکم کنید تو گردش حساب چی مشخص میشه دارم می

میرم از استرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار بدی کردی .حالا همه چی آشکار میشه .فقط میتونی عذر خواهی کنی و تصمیم به جبران

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359