2789
عنوان

خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 63 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پول عامل خوشبختی نیست یک پرس چلوکباب بهت بدن کنار جوی فاضلاب بیشتر بهت میچسبه یا اینکه یک نون پنیر ساده کنا جوی اب اخلاق همچین حکمی رو داره پول به دست میاد ولی اخلاق نه فکر میکنی این کسی اومده پای شما ایستاده ارزوی خیلی ها هست چیزهای معمولی زندگی شما آرزوی خیلی اا هستن بیشترین طلاق توی ایران توی طبقه پولدار جامعه هست بیشتر هم بخاطر خیانت و آدم شکم گرسنه میتونه بخواب ولی بافکر خیانت و....هیچ وقت دیگه خواب نداره

نه درک نمیکنه میگه پسر خوب پیدا نمیشع وای شوهر نیست و این حرفا از صدسال پیشم داره برای من جهاز جمع م ...

خب اینکه مادر بفکری هست که خیلی عالیه پس بیشترمیدرکه تورو واقعا اگهدوسشنداری هفته ایی دوبار هم همو میبینید که کمهصحبت کن نذار تامردی طول بکشه دیگه نمیتونی چیزی بگی.میگن اگه خوشت نمیومدباید زودتر میگفتی ولی الانبگی باز قابل پذیرش تره بنظرم

پول عامل خوشبختی نیست یک پرس چلوکباب بهت بدن کنار جوی فاضلاب بیشتر بهت میچسبه یا اینکه یک نون پنیر س ...

حالا مگه هرکی پولداره بد اخلاق و خیانت کاره؟

اینهمه زن خوشبخت که شوهراشون پولدارن و خوش اخلاق

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

خب اینکه مادر بفکری هست که خیلی عالیه پس بیشترمیدرکه تورو واقعا اگهدوسشنداری هفته ایی دوبار هم همو م ...

دوست بودیم با یه بلاک نهایت کار جمع میشد رفت با خانوادم حرف زد کارو خراب کرد

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡