2789
عنوان

خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 65 پست
درسته ولی دلیل اصلیش اینکه بهم محبت میکنه منم خوشم میاد ولی پول نداره باهاش خوشبخت نمیشم اگه ادامه ...

پس عرضه و قدرت داشته باش همین الان جدا شو

شما در کمال بی رحمی میخوای اول جا پای بعدیتو سفت کنی بعد جدا بشی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه کردم حلقه نداشت بعدشم اگه زن داشت جلوی چشم بقیه همکاراش علنی ابراز علاقه نمیکرد که

شاید با همکاراش ندار باشه یا براشون مهم نباشه خب میگفتی بهش شما دیگهجوگندمی کردیا نوبته پسرته

من که حرفی نزدم ناراحت بشی فقط حدسمو گفتم عزیزم بهتره رک بهش بگی خونوادت نمیزارن یعنی چی کی قراره ای ...

گفتم صدبار ولی میگن این خوبه کاریه فلانه

پیام میده اصلا کنجکاو نمیشم باز کنم بعدشم یادم میره تا چند ساعت که اصلا پیام داده خودش زنگ میزنه یا به مامانم زنگ میزنه میگه چرا جوابشو نمیدم

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

شاید با همکاراش ندار باشه یا براشون مهم نباشه خب میگفتی بهش شما دیگهجوگندمی کردیا نوبته پسرته

چه جالب گفتی🤣

چند وقته نامزدین چیزی هم ردو بدل کردین؟

قبلش دوست بودیم بدون اطلاع و هماهنگی با من رفت با بابام حرف زد

خب اگهدوستش نداری عزمتو جزم کن حتما با مامان صحبت کن بگونمیتونم باهاش ژندگی کنمچون دوستش ندارم ختماد ...

نه درک نمیکنه میگه پسر خوب پیدا نمیشع وای شوهر نیست و این حرفا از صدسال پیشم داره برای من جهاز جمع میکنه الان همچی هم دارم یه یخچال ندارم فقط یعنی خونمون اوکی شه من فرداش باید برم سر خونه زندگیم😶