2789
عنوان

خیلی پشیمونم

1 بازدید | 63 پست

کار داشتم یه جا رفته بودم یه اقای خوشتیپ موهاش جوگندمی اصن دقیقا تایپم از لحاظ ظاهری

گفت ازت خوشم اومده و اینا شمارتو بهم بده منم شمارمو ندادم ولی الان مثل چی پشیمون شدم چون سنش به نظرم زیادتر از من بود تا لحظه آخر که خداحافظی کردم ملتمسانه نگا میکرد که شمارمو بدم

حالا نیایید بگید مگه نگفتی تو تاپیکات نامزد داری بلههه دارم ولی دوستش ندارم میخوام کات کنم

تاحالا هرکی ازم خوشش اومده بود داغون بود این خیلی خوب بود حالا که فکر میکنم نادم و پشیمان هستم🥲

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن بعدا شماره بگیر فداتشم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

دلم برا نامزدت میسوزه . اول باهاش کات کن بعد ب هر کی میخوای بده شماره

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

ببین گلم اول نامزدیتوبهم بزن پسرمردموبلاتکلیف نزارتودوسش نداری ولی اون چی دلبسته شایدزندگی کسیوخراب نکن

اول بهم بزن بعدبروهمونجاببین دوباره این طرف میبنی بهش شماره بده یاکسای دیگ ولی اینطرف ازکجامیدونی زن نداشه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡