2789
عنوان

شوهر شما هم تا حالا

165 بازدید | 19 پست

عرق خوردن؟؟,دیشب عروسی دعوت بودیم داداشم و پسرعموم و پسرخالم و... برداشتن شوهر منم بردن مجلس عرق خوری😐😒🙄بعد دخترم توشون بوده برادر داماد دوست دخترشم دعوت کرده بود اومده بود عروسی بعد که خوردن اومدن داخل البته شوهرم میگفت من خیلی خیلی کم خوردم بعد وسط رقص بهم گفت شالتو بردار از سرت باباااا چون عروسی مختلط بود من تا شالم میرفت عقب میکشیدم جلو بعد چون شوهرم مست کرده بود اونجوری میگفت بهم منم به حرفش گوش نمیکردم میکشیدم جلو دوباره😐😂الان بهم گفت اون لحظه که بهت اونجوری گفتم تو حال خودم نبودم ولی دمتگرم تو برنداشتی شالتو

اولش بهم گفت یکم اعصابم داغون شد بعدش دیگه گفتم چه میشه کرد رفتن عشق و حال دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گاهی با دوستاش ولی شاید دو سه سال یه بار

بدم میاد از اینکارا شوهر منم میگفت اولین بارم بود خوردم بعد میگفت طعم لاستیک میداد اصل نبود 😐😐😒🙄😳🤧گفتم عه تو که میگفتی تا حالا نخوردی پس از کجا میدونسی این اصل نیست فیکه؟؟

بنظرم تو عروسیای مختلط خوب نیست عرق خوری خدایی نکرده ی مسئله ای پیش بیاد زشت میشه

آره ولی خب این همش پیش خودم بود دستمو میگرفت میبرد وسط میرقصیدیم حتی داداشم و پسرعمومم که مجردن با ما بودن😂

ولی من شنیدم مست که میشن حیا از بین میره یعنی اون کاری که در حالت عادی به خاطر حیا انجامش نمیدم اون موقع خیلی راحت انجام میدن ...مثلا بلند شدن و رقصیدن

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋