2789
عنوان

مربی رانندگی هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 53 پست

چرا اجازه دادی انقدر پیش بره الانم دو دل هستی بگی مربیتو عوض کنن یا نکنن؟

بعدش چجور آموزشگاهی که همراه به اون کوچیکی قبول کرده همراه بالای ۱۵ سال باید باشه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
وا یعنی چیغلط کرده چرا نباید بگه.هم باید به مدیر آموزشگاه بگه هم به زنش بگه

خب حس میکنم یکم بچه بازیه همه چیو گزارش بدی

خودش متوجه اشتباهش میشه شاید دیگه تکرار نکنه

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دست گذاشته روی رونت؟دستت رو گرفته ؟اونوقت شما تازه میخوای حالا بری عوض کنی مربیت رومگه همون موقع که ...

ن عزیزم بهش میگفتم به من دست نزنید من خوشم نمیاد کسی بهم دست بزنه میگفت نه برا اینکه دنده رو درست عوض کنی دستتو میگیرم

حتی همرااهم داشتم ولی خواهرمه ۴ سالشه کسی دیگه ام ندارم ببرم

ن عزیزم بهش میگفتم به من دست نزنید من خوشم نمیاد کسی بهم دست بزنه میگفت نه برا اینکه دنده رو درست عو ...

فقط اون آموزشگاه چقدر لولش بالاس که اجازه داده تو همراه ۴ ساله ببری ، تو این شرایط باید مربی خانم برداری نه مرد

چرا آنقدر زن علیه زن هستین؟!

در جریانی داره میگه یه خواهر کوچیک همراهشه اونم در حدی کپچیککه نتوانسته از خواهرش دفاع کنه شما فرض کن ی دختر تک و تنهایی جلوی همچین کرد پررویی به بچه کوچیکم بغلت تهدیدات کنه آدرس خونتو در بیاره نمیترسی ؟

خیلی راحت اظهار نظر میکنید که آره برو جرش بده ؟

خیلی راحت تهمت میزنید بدت نیومده ؟

شاید استارتر فقط سه جلسه رفته باشه باهاش، کارما دارم حرفاتون همینا رو پشت سر خودتونم میگن

فقط اون آموزشگاه چقدر لولش بالاس که اجازه داده تو همراه ۴ ساله ببری ، تو این شرایط باید مربی خانم بر ...

گفتن مربی اقا بهتر اموزش میده دیگه اینجوریشو ندیده بودم واقعا

الانم ۵ جلسه دیگه مونده میخوام بگم واسم خانم بزارن

یادم نگرفتم نگرفتم به درک

حالم از همشون بهم میخوره

چرا اجازه دادی انقدر پیش بره الانم دو دل هستی بگی مربیتو عوض کنن یا نکنن؟بعدش چجور آموزشگاهی که همرا ...

دودل نیستم برای جابجایی

دودلم که ایا بگم که چیکارا میکنه یا نه

چرا آنقدر زن علیه زن هستین؟!در جریانی داره میگه یه خواهر کوچیک همراهشه اونم در حدی کپچیککه نتوانسته ...

واقعا من سه چهار جلسه بیشتر با این اقا نرفتم کسی ام نبود که ببرم وگرنه مریض نیستم که بخوام بچه کوچیک و هروز با خودم بکشم ببرم کسی نیست همراهم بیاد

بعد میگن بدت نمیاد

من اگه بدم نمیومد که نمیخواستم مربیمو جابهجا کنم نمیدونم والا چرا اینجا فقط بلدن زنارو خراب کنن و خودشونو مریم مقدس جلوه بدن

واقعا من سه چهار جلسه بیشتر با این اقا نرفتم کسی ام نبود که ببرم وگرنه مریض نیستم که بخوام بچه کوچیک ...

افکار خراب نینی سایت همینه خیلی تو تایپکا سعی کردم طرز فکر مردم رو یکم آپدیت کنم اولین بار برای نظرسنجی یک مقاله علمی اومدم اینجا وقتی اومدم دیدم خانومای اینکا کلا تو یه سیاره دیگه ان

ببخشید ولی مث اینکه بدتونم نیومده ،من یکی دستشو بیاره سمتم جنازش رو زمینه حتی با جیغ و کولی بازی کار ...

😐😐😐واقعاکه

منم مثل خودت زنم خجالت بکش یعنی چی بدت نیومده

اگه بدم نیومده بود ک مربی عوض نمیکردم😐😐

گفتن مربی اقا بهتر اموزش میده دیگه اینجوریشو ندیده بودم واقعاالانم ۵ جلسه دیگه مونده میخوام بگم واسم ...

حتما بگو برات عوض کنن چون راضی نباشی راحت عوض میکنن من باشم میگم به آموزشگاه