2789
عنوان

مربی رانندگی هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 53 پست
دودل نیستم برای جابجاییدودلم که ایا بگم که چیکارا میکنه یا نه

صدرصد بگو چون که این بلا رو سر بقیه هم میاره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زمونای قبل تر خیلی چیزا سرجای خودش بود آبجی..الان متاسفانه اکثر قواعد و حدومرز ها جابه جا شدن.

ولی من همیشه برام همون زمان عجیب بود چرا باید یکی رو علاف خودم کنم همراهم ببرم، واقعا مردها چرا حتما یکی باید بالا سرشون نظارت کنه؟؟؟؟؟؟؟

انتظار داری انقد بی لول رفتار کنه؟

اخی اینجا طرفت کیه که براش باشخصیت بازی در بیاری یک فرد مریض و هوسباز ک از دختر پاک مردم دنبال سوءاستفادس

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

😐😐😐واقعاکهمنم مثل خودت زنم خجالت بکش یعنی چی بدت نیومدهاگه بدم نیومده بود ک مربی عوض نمیکردم😐😐

ببخشید عذر میخوام اگه ناراحت شدین.اخه حرصی شدم با این رفتارای وقیحی که داشتن صبر و سکوت کردین.حق نداشتن این رفتارو داشته باشن و شمام نباید بی جواب میذاشتین همون لحظه.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔