2789
عنوان

بالاخره انجامش دادم تونستم وای😭

1 بازدید | 13 پست

با دوستم به هم زدم

همون که تو تاپیک قبلیم گفتم

دستام میلرزه وای

اینم متن

راستش مدتیه به این موضوع فکر میکنم و دوست دارم صادقانه بگم که به این نتیجه رسیدم دوستی ما برای من مناسب نیست. احساس میکنم از نظر اخلاق و طرز فکر با هم سازگاری کافی نداریم و برای همین ترجیح میدم دوستیمون رو ادامه ندیم.

برات آرزوی موفقیت و حال خوب دارم. اگر جایی همدیگه رو دیدیم، دوست دارم مثل دو تا همکلاسی با احترام با هم برخورد کنیم

هیچ بی احترامی هم نکردم بهش

دستات چرا میلرزهicon

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر با فهم باشعور.

دوست من نمیخواست باهام در ارتباط باشه( البته چند ماه یبار حال همو میپرسیم) یهو سرد شد و جواب دیر میداد و رسمی حرف میزد.

خیلی حالم بده شد.

منم مثل خودش رفتار کردم.

خوبه ینفر آنقدر باشعور باشه که بگه نمیخواد ارتباط برقرار کنه جای اینکه سرد برخورد کنه.

کاری هم نکردم شاید برای دوستی مناسب نیستم

خوبه که تصمیم گرفتی چیزی. که فکر میکنی اشتباهه رو کنار بزاری چه پایه ای هستی ؟و امیدوارم دم امتحانات ...

امتحانا که 20 روز بعد هست

اینم اصلا درس نمیخونه کار داره میکنه

ینی بد موقع گفتم؟

بالاخره منم یه روزی خیلی به عنوان دوست دوستش داشتم ولی اون بد کرد سه سال خاطره با هم داریم

به هیچکس تو زندگیت وابسته نشو فقط دردسره

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

چقدر با فهم باشعور.دوست من نمیخواست باهام در ارتباط باشه( البته چند ماه یبار حال همو میپرسیم) یهو سر ...

اره واقعا رک و راست حرفشو زده یکی هم تو دوران دانشگاه با من اینجوری کرد منم ساده هی میرفتم میپرسیدم چیزی شده اصلا نفهمیدم چش بود خود درگیری داشت منم یه روز بیخیالش شدم در حد سلام و علیک ولی حس کردم واسه درس خون بودنم چشم دیدنم رو نداره

اره واقعا رک و راست حرفشو زده یکی هم تو دوران دانشگاه با من اینجوری کرد منم ساده هی میرفتم میپرسیدم ...

بخاطر دلت بوده.

البته من دوستم مشکلاتی داشت حتی بعدا سعی کرد بفهمه ناراحت شدم یا نه.که غیر مستقیم بهش گفتم بفکر خودش باشه، نگران نباشه و حالش خوب باشه.

ولی خوب از این ناراحت شدم که خودش همچین ضربه ای از دوستش خورد بعد رو من پیاده کرد.

الان موندم بهش پیام بدم خوبه یا نه.گناه داره

چقدر با فهم باشعور.دوست من نمیخواست باهام در ارتباط باشه( البته چند ماه یبار حال همو میپرسیم) یهو سر ...

خودتو کم ندون اگر برات این رابطه دوستی سخته تمومش کن

منم اولین بارمه با دوستم به هم زدم

انگار خوره فکری داشتم الان راحت شدم