2789
عنوان

حس شیشمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 155 پست
قدش بلنده.لباسای بدن نما و تنگ میپوشه چوم هیکلش درستهموهاشو بالایی میزنه و ریشش فیدهعاشق چشمو ابروشی ...

میشه برای منم بگید لطفا

پ چرا اینجوری نگاهم میکرد نگاهش چه معنی داشت چی تو ذهنش بود درمورد من

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حسین الان یه حسرت تو دلشه احتمالش هست پیام بده

پسرم دوسال و نیمش هست. کی ازینی ک هست بهتر میشه حرف زدنش بیشتر و روونتر میشه. الان فقط یک تا ده میشماره ، یاعلی میگه. ماما میگه دودو میگه در همین حد. خاهشمیکنم جوابمو بدین .خیلی نگرانم.همه مسخرم میکنن. توجه کمه و حرف نمیزنه

....

من کی ازوداج میکنم معدل امتحان نهایی چند میشه

معدلت بستگی به تلاشت داره دخترم🥰

برای دختر شیطون و پر انرژی مثل تو شوهر زود پیدا میشه ولی یه ضربه ی روحی یمدت آشفتت میکنه.فکر زندگی باش.شوهر فراوونه

میشه برای منم بگیناقای م چه حسی بهم داره؟سال۱۴۰۶پاپیش میزاره؟مامانش چه حسی بهم داره؟

اگه این کاری که شروع کرده،نتیجه بده،آخر سال بهت میگه

مامانش گزینه هایی رو میز داره که برای آقات باد هواست.

ینی مامانه دنبال از تو بهتر میگرده

رقیب عشقی نیست.محمد یوم شیطونه و کارای مهدی رو خراب میکنه چون خوشگلتره😅یکی شما رو بهم وصل میکنه

به محمد میرسم اخرش یا نه؟

کی میبینمش

تو این یک هفته بخاطر من میاد؟

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂