2789
عنوان

حس شیشمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 189 پست
میشه برای منم بگید لطفا پ چرا اینجوری نگاهم میکرد نگاهش چه معنی داشت چی تو ذهنش بود درمورد منممنون

شک.یچیزی در موردت شنیده که ننیخواد قبول کنه ولی نمیتونه ردش کنه.کاری کردی که دو دل شده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شک.یچیزی در موردت شنیده که ننیخواد قبول کنه ولی نمیتونه ردش کنه.کاری کردی که دو دل شده؟

نه ما اصلا باهم رابطه ای نداشتیم و معمولی بودیم درحد سلام و علیک

بعد اونشب نگاهاش خیلی برام عیجب بود هرجا میرفتم زل میزد بهم و چشم توچشم میشدیم من خجالت میکشیدم برمیگشتم اون هنوز نگاه میکرد رفتارش برام خیلی عجیب بود و ذهنمو درگیر کرده

در مورد فامیلمون آقا هست اسمش ذولفقار. زنش مشکل روانی پیدا کرده . فعلا قهر هستن چندوقتیه. برمیگرده سر خونه زندگیش؟ یا طلاق میگیرن. اگه برگرده ب خوبی زندگی میکنن؟ بازم دعوا سروصدا میکنه و میره ؟ میشه توضیح بدین. یه دختر ۷ساله دارن

....

بستگی به رفتار شما داره.ولی بازم حس میکنم،ن🙏ایشالا که حسم غلط باشه

ممنونممم 🦭✨️💐

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خاهش🤍وضیعتتون الان خیلی رو ب راه نیست ک خونه بخرین ولی طی چن ماه آینده بله

چندماه؟

واقعا ؟

چه خوب

انشالله

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

منو با ازراعیل در ننداز.گفته نگم😅حس میکنم نوتو نمیبینی

من فرزندی ندارم که نوه داشته باشم

چندسال حدودی؟

خب بگین آیا ما صاحبخونه میشیم؟

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

زهرا میشناسی

میتونید کلی بگید تو چندماه آینده چیا میشه برامون؟

گشایش مالی ای؟خوشحالی ای چیزی؟