goollliii مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 عنوان حس شیشمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 144 پست راجب من بگو شغلم اینکه با کسی هستم یا نه و خصوصیاتم هر کی درست بگه جایزه داره😜🥰🥰 تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (: امروز | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 یه دحتر عاشق که بیشتر از دانشگاه،به فکر ازدواجه.لاغر،کوتاه،یکم بوردنبال یه شغل راحت و پر درامدصمیمی، ... خوب بود بگو بگو تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 یه دحتر عاشق که بیشتر از دانشگاه،به فکر ازدواجه.لاغر،کوتاه،یکم بوردنبال یه شغل راحت و پر درامدصمیمی، ... دو خط اخر درس خط اول کاملا غلط 😂 تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
عروسک_برفی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1232 یه دحتر عاشق که بیشتر از دانشگاه،به فکر ازدواجه.لاغر،کوتاه،یکم بوردنبال یه شغل راحت و پر درامدصمیمی، ... درباره منو زمان ازدواجمم میگی
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 63 درباره منو زمان ازدواجمم میگی شما یکم بی اعصابی و همه به لباسات گیر میدن.خوبه یا بده نمیدونم.اگه منطق داشته باشی،گزینه های خوبی نزدیکته که میبینی ولی تاییدت نیست
bitttttaaaa عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 96 نصف جایزه رو برنده شدم😂 میشه به منم بگی با اونی که تو ذهنمه ازدواج دارم؟! چه شکلیه؟
bitttttaaaa عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 96 شما یکم بی اعصابی و همه به لباسات گیر میدن.خوبه یا بده نمیدونم.اگه منطق داشته باشی،گزینه های خوبی نز ... به منم میگی لطفا🥲
عروسک_برفی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1232 شما یکم بی اعصابی و همه به لباسات گیر میدن.خوبه یا بده نمیدونم.اگه منطق داشته باشی،گزینه های خوبی نز ... درست نبود اصلا🤦♀️
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 63 خوب بود بگو بگو گول کسایی که ازت تعریف میکننو نخوراون دوستت که همیشه بهت میگه دلم برات تنگ شده بود،همونه که چشم دیدنتو نداره و ازت آتو میخواد بگیره
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 گول کسایی که ازت تعریف میکننو نخوراون دوستت که همیشه بهت میگه دلم برات تنگ شده بود،همونه که چشم دیدن ... کدومشون چند تاشون بهم میگن همیشه🤣 تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
bitttttaaaa عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 96 شما یکم بی اعصابی و همه به لباسات گیر میدن.خوبه یا بده نمیدونم.اگه منطق داشته باشی،گزینه های خوبی نز ... دربابه خودم میگی؟
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 63 میشه به منم بگی با اونی که تو ذهنمه ازدواج دارم؟! چه شکلیه؟ زیاد خوش هیکل نیست وای خوش لباس و چهره ی خشک و اخمو ولی جذاب داره.صداش قشنگه و ردابط عمومیش عالیهتو عاشق صداش شدی.بهم میرسین ولی بپا عشق زیاد کورت نکنه
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 63 درست نبود اصلا🤦♀️ معمولن تعریفا درست از آب در میاد😅ببخشید که اینجوری حس کردم🙏
bitttttaaaa عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 96 زیاد خوش هیکل نیست وای خوش لباس و چهره ی خشک و اخمو ولی جذاب داره.صداش قشنگه و ردابط عمومیش عالیهتو ... همش درست بود ولی هیکل نه چون بدنسازه😅😘مرسی عسلم زمان بهم رسیدن معلوم نیس؟!
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 63 کدومشون چند تاشون بهم میگن همیشه🤣 اوه اوه اوه دشمن زیاد داری😂خوشگلی دردسر داره😅