2789
عنوان

شما جای من باشین چی کار میکنین

1 بازدید | 42 پست

دخترا من اصلا زندگی ام راضی نیستم

هر پسری هم میاد همشون از من ۱۰ سال بزرگترن و زیاد وضعشون خوب نیست ولی چون شرایط زندگی من معمولیه مجبورم از بین همینا انتخاب کنم چون دخترم و سنم میگذره

من تا ده سال آینده استاد دانشگاه میخوام بشم عضو هیئت علمی بشم هر سال۶ ۷ تا کشور برای ارایه مقاله سفر کنم و فعال باشم تو این حوزه

دارم شرکت واردات تجهیزات پزشکی میزنم از کوچیک شروع کردم یه روزی میخوام انقدر شرکت بزرگ بشه تو ۲۰ ۳۰ سال که تو چین و کشورهای غرب آسیا دفتر داشته باشه

دارم طراحی لباس میکنم یه فروش کوچیک آنلاین فروش لباس تازگیا راه انداختم صرفا تفننی

مربی شنام دارم دوره مربی گری تنیس میرم

زبان انگلیسی بلدم دارم زبان چینی و آلمانی و عربی هم یاد میگیرم

ولی هر پسری میاد خواستگاریم ۱۰ ۱۱ ۱۲ سال از من بزرگتره و اصلا نه شغلی نه تحصیلاتی نه مهارتی داره صرفا یه خونه یه ماشین خوب داره و برنامه ای برای ایندش نداره صرفا هر چی پیش بیاد

کاش حداقل دختر نبودم یه ۷ سالی هم فرصت داشتم ببینم به کجا میرسم بعد ازدواج کنم

میگیم چی کار کنم سنم داره میگذره نمیتونم منتظر نمیتونم بمونم با همینا ازدواج کنم ؟

آخه فعلا هیچ لولی ندارم که از طرف مقابل هم بخوام؟ چی کار کنم قانع باشم ؟؟؟

چندسالته؟کی گفته سنت میگذره؟

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۷ میرم امسال دیگه دیره بخدا

اره بنظرم تا ۳۰ازدواج کن ،مرد خوب باشه باهم رشد می کنید

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

بابا پسرا از جوونی و خوشگلی و وفاداری ی دختر خوششون میاد ن تحصیلات و شغل و درامد اینا چیزایی ک ما بر ...

نه من پسرا رو میگم که

میگم برای خودم عار میاد وقتی حس میکنم من این همه هدف دارم

ولی خواستگارای من ۱۱ سال ازم بزرگترن هیچ هدفی ندارن نه تحصیلی نه شغالی یه خونه یه ماشین جمع و جور کردن فقط

بابا پسرا از جوونی و خوشگلی و وفاداری ی دختر خوششون میاد ن تحصیلات و شغل و درامد اینا چیزایی ک ما بر ...

کی گفته؟یعنی یه پسر باکلاس پولدار خوشتیپ یه دختر دیپلمه خوشگلو میگیره؟نه شاید باهاش یه مدت دوست بشه

بنظرم دیگه دوره این چیزا گذشته جایگاه اجتماعی زن هم خیلییی مهمه

کدوم حرف ؟آخه هنوز هیچی نیستم هاااا حس میکنم همش ارزوعه

خودت فکرمیکنی هیچی نیستی

تلاشتو داری میکنی حتما به اهدافت میرسی

به نصفشم برسی واسه خودت کسی هستی کلی موقعیت برات پیش میاد

فعلا فکرشوهرنباش چیزخاصی توش نیست

نه من پسرا رو میگم که میگم برای خودم عار میاد وقتی حس میکنم من این همه هدف دارم ولی خواستگارای من ۱۱ ...

سطحت بره بالا توی اینایی که میگی با کسایی اشنا میشی که باورت نمیشه