2789
عنوان

گرونی میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 80 پست
خب مهمونی خونواده شوهرش یا خونواده خودش منظورمه نه دور تر

همونم عزیزم باید باشه

فرقی نداره تو بگو خواهر یامادر یاهرکی...

طرف مجبور میشه خرید کنه

بازم نمیدونم چی بگم ادم باید فکر آینده باشه میخواد بچه دار بشه

درسته از هیچی خبر نداریم ولی ادم باید ببینه پشتوانه هست یانه...

دوست ندارم قضاوت کنم ولی خب...ادم اعصابش خورد که میشه میگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط خدارو داریم بعد فوت مادرم ومادرشوهرم یتیم شدیم خانواده ای انگار نداریم حتی نمیپرسن زنده ایم مردی ...

میدونی شرایط جوری شده ملت سرگرم زندگی خودشون شدن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

کیلو دویست تومن به بالاعه

خب از بقیه چیزا ارزونتره پفک نمکی سی گرمی ۱۷۰ تومنه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

من ازکسی انتظارندارم فقط ازخدامیخوام خانوادهامون فراموش شدن

ایشالله درست میشه

برو خونه مامانت بگو هوس کردم یهو برات بخرن

عزیزم مامانم اگه زنده بود من الان ملکه بودم ولی فوت شده مادرم چندساله بابامم ۹ماه بهش زنگ میزنم جواب تلفن نمیده مباد بگم میخام بیام خونت