2789
عنوان

گرونی میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم خیلی برا شرایطت ناراحت دم قشنگ درک میکنم ولی غیر شوهرت کسی نمیتونه کاری کنه نه پدر نه خانواده شوهر گفتی بیکار شده از جنگ وای اگه تو براش مهم باشیو زندگی کار هست بلاخره هر کاری فروشندکی کار در پیتزا فروشی اینجور جاها توی دیوار بگرد براش ایشالا مشگلدحل شه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
خب د.و.ل...تم همینو میخواد دیگ

عزیزم چه ربطی به دولت داره ملت سرکار میرن کلاس میرن بچه داری میکنن و هزاران کار دیگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزم ببخشی اینو میگم، منو مثل خواهرت بدون، پس انداز داشته باش. شما سر بچه اول ویار داشتی، مشکل داشتی، حالا اومدی دومی رو هم حامله شدی، دوباره همون آش و همون کاسه س! خب وقتی اوضاعت بهتر بود یه چیزی پس انداز می کردی برای این روزها، یا صبر می کردی. نمیشه که بگی مراقب نبودم یه دفعه ای حامله شدم! چرا هی تکرار بشه؟! الان سال بعد شما سومی رو حامله ای و بازم همین داستانه! واقعا درآمد شوهرم چیزی نیست هی بچه میاری

سلام گلم خیلی برا شرایطت ناراحت دم قشنگ درک میکنم ولی غیر شوهرت کسی نمیتونه کاری کنه نه پدر ن ...

شوهرم مشکل اعصاب داره هرجا رفت بهش کارندادن کارقبلش خیلی خوب بود ابدارچی بود تو کارگاه اما اونجا استاکارشون پسرشوجاشوهرم اورد صاحبکارشونم چیزی نگفت شوهرمو بیرون کرد هیچی بلدنیست