2789
موقعیت الانت مهم نیست موقعیت بیمارستانی که به دنیا اومدی اونجا بودی. میزننن

خب عزیزم .من اصلا اونجایی که هم که تو میگی دنیا نیومدم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

موقعیت الانت مهم نیست موقعیت بیمارستانی که به دنیا اومدی اونجا بودی. میزننن

خب گیریم یکی پایین شهر بشینه اما بالاشهر زایمان کرده باشه چی؟! تکلیفش چیه

یا یکی مثل آشنا ما تو تهران زایمان کرده اومده شهرستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مدلی 002و001تهراننن کالا من منظورم کدای مثل 020/044/015/025اینا معلومن منطقه مشخص میکنه

عزیزم من تهرانم .۱۰۰سالی هست که تهران زندگی میکنیم ..دیگه حتما نگو با کد ملی میتونم منطقه ی سکونتت و محل تولدت رو در بیارم که حتی به ۱کیلومتریشم نرسیدی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب گیریم یکی پایین شهر بشینه اما بالاشهر زایمان کرده باشه چی؟! تکلیفش چیهیا یکی مثل آشنا ما تو تهران ...

من دیدم اومدن تهران زایمان کردن شناسنامه گرفتن که محل تولد تهران بخوره

اما نمیدونستم کد ملی نشونه شهر حتی منطقه است؟

بعد هم فرضا نشونه منطقه باشه مکه ما بلدیم ؟

اون وقتی که دنیا اومدن شمرون دهات بوده ، بابا بزرگشون هم نصفشو با یه رادیو فروخته نصف دیگه رو هم برادرش بالا کشیده وگرنه با چیز دیگه بهت پز میداد ، چون هیچی نداره کلید کرده رو کد ملی 😂

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حالا زمان ما پز پیش شماره تلفن میدادند کدوم منطقه تهرانی مثلا

اون زمان کد ما 2بود😅😅😅😅😅😅😅😅 پس رفت کردیم حالا شده 4

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

کد ۴ کلاس تداره زیاد که😂😂کد فقط ۱

دلتم بخاد😅😅😅😅

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند