راستش من تا الان پس اندازی نداشتم ..خواستم پارسیان بگیرم دیدم موقع فروش یکم ممکنه به مشکل بخورم..گوی البرنادو رو امتحان نکردم ..مثلا ۳۰ سوتش رو گفت ۷۰۰ تومن پارسیان ۱۰۰ سوتش ۲ تومن تقریبا یکی میشه ..پول نقد هم که اصلا دستم نمیمونه بنظرتون چیکار کنم چجوری یه پس اندازی جمع کنم؟!
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجانب هیچ پس اندازی ندارم و هر چی پول دارم هدر میدم😑
رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .
پارسیان از گوی طلا بهتره اون گوی طلا اکرت و مالیاتم داره کم میشه من طلا ابشدت میگیره هرمبلغی داشته باشم میدم طلافروشی که میشناسمش برا به انداره پولم طلاابشده کنار میزاره
من یجا پرسیدم گفت سکه پارسیان ها مارک های مختلف دارن یه مارکش رو گفت مثل طلا میمونه یعنی موقع فروش هیچ ضرری نمیکنی مثل سوت طلاست طلا بره بالا اینم اونقدر بالا میره پایین بیاد اینم هم اونقد کم میشه سوال کن راجبش بود بخر