2789
عنوان

شیو با ژیلت لطفا بیاین

1 بازدید | 10 پست

خانما من تا حالا با ژیلت شیو نکردم بعد امروز عجله داشتم همینطوری هول هولکی ژیلت کردم و اصلا طریقه استفادشم بلد نبودم فقط یه آب و صابون زدم بعد ژیلت زدم زیاد رو جهت هم نزدم ، بعد الان چیکار کنم پوستم تیره نشه و موهای زائد ضخیم نشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با ی بار هیچی نمیشه نگران نباش

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من همش با ژیلت میزنم نه پوستم تیره شه نه موها ضخیم شما که یه بار زدی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اصلا ربطی به ژیلت نداره

من یه جاهایی رو چندددد ساله دارم شیو میکنم اصلا ضخیم نشده یه جاهایی هم خیلی ضخیم و پر شده پس هیچ ربطی به شیو نداره ضخیم شدن و پر شدن

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....